Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    145
u23 stoper de kiralıkmış. adını teyit edememiş halık

Leao Barış'tan fazla katkı vermez, 3 katı da fazla maaş alır. Ha şu var, Barış da haliyle artık 3 sezon maksimumunu verdi gitmek istemekte haklıdır. Yerini doldururken 3 katı maliyete ve astronomik bonservis ödeyerek adam almak ahmaklıktır. Sane de asla güvenilecek bir adam değildir ve bu revizyon planını doğru düzgün yapmayarak kulüp ayağına sıkmıştır. Bu kadar basit.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de salsın da Oğuz Aydın’a keriz gibi 7M bayılmamak iyi iş oldu bence.

Sivas, Alanya , Rize , Başakşehir hepsi rakip camia yandaşları. Bunlar senden isterken çay kaşığıyla ödeyip sen bizim büyüğümüzsün çekerler. Sen adam istediğin zaman kendi oyuncun Dubois’i kiradan geri göndermek için milyonlar isterler.
Oğuz bizde gayet faydalı olurdu şimdi fbye gitti kötü oynadı diye bakmamak lazım

Onlarda akerim ve barış da sıçardı belki, keremi de görüyoruz

Romano da haluk yürekli oldu gözümde

3 haftadir aynı şeyleri diyo bıktım bu heriften

Batrakov un 5 büyük lige transfer olursa 7 milyon minimum bonservis bedeli varmış ya arkadaş... dursun bunun altına almak istiyormuş ntv de söylediler şimdi...

Fenerin CL işine kalması lazım aynı fikirdeyim ekstradan yorulmalılar kurdukları kadro sadece lige konsantre olmamalı zaten senelerdir tonla para harcayıp batmıyorlar eskiden olsa gelirler bölünüyordu istemezdim ama şimdi o da yok üstüne AL kalırlarsa onlar komple orayı salıp yedekleri oynatır

Ulan dursun kimseye para sıkmayıp rus velede mi sıkıyor. Bu adam delirmiş!

Haluk dursunu yiyem derken baya saçmalamış

Bari batrakov üzerinden sallama yav

İkisinin de boy pos kilo aynı bu arada. Arda bunlardan daha zayıftı bizim ligde oynarken
Aynı boya, kiloya sahip olmak aynı güçte olmak anlamına mı geliyor üstat? Ensico net daha dirençli gözüktü gözüme. Ama ikisini de izlemedim, yalan yok. Videolarda gördüğüm kadarıyla değerlendirdim.

Aziz in de konuşmasının bir kısmını dinledim... madem kural belliydi tff neden ocak transferinde bu kante vs. Gibi isimlerin lisansına izin veriyor vermesene dedi. Bir de seneye de yabancı 8 + mı ne olacakmış şimdi biz oyuncu alsak 4 5 yıllık kontratla seneye bunları nasıl oynatacağız diye veryansın ediyordu...

Kiralık u23 sol stoper operasyonu anlaşma olursa imzalanır, isim belli değil

Şunu haber diye sunmaya utanmıyorlar cidden rezil bunlar

Geri
Üst Alt