Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedim özberkKonum atarsın.
Kıyısından köşesinden bile geçmemeliler. Mevzu da para değil zatenFb clye kalmalı her türlü transfer yapabiliyor adamlar para problemleri de yok zaten
Oğuz bizde gayet faydalı olurdu şimdi fbye gitti kötü oynadı diye bakmamak lazımBence de salsın da Oğuz Aydın’a keriz gibi 7M bayılmamak iyi iş oldu bence.
Sivas, Alanya , Rize , Başakşehir hepsi rakip camia yandaşları. Bunlar senden isterken çay kaşığıyla ödeyip sen bizim büyüğümüzsün çekerler. Sen adam istediğin zaman kendi oyuncun Dubois’i kiradan geri göndermek için milyonlar isterler.
Kıyısından köşesinden bile geçmemeliler. Mevzu da para değil zaten
Onun haberini bile başkasından duyduk 5 gun önce düşünMeupiyou değil mi? Menisküsü parçalamış 2 yıl önce, oldukça sağlam dönüş yapmış
20m o. ntv sallamışBatrakov un 5 büyük lige transfer olursa 7 milyon minimum bonservis bedeli varmış ya arkadaş... dursun bunun altına almak istiyormuş ntv de söylediler şimdi...
Aynı boya, kiloya sahip olmak aynı güçte olmak anlamına mı geliyor üstat? Ensico net daha dirençli gözüktü gözüme. Ama ikisini de izlemedim, yalan yok. Videolarda gördüğüm kadarıyla değerlendirdim.İkisinin de boy pos kilo aynı bu arada. Arda bunlardan daha zayıftı bizim ligde oynarken
Ben mi 20 yi 7 diye duydum acaba?20m o. ntv sallamış