Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Bu anket kapanacak: .
Muhabirler de bos yapiyorlar kimden nasil teyit alacan hersey plansiz

Üc ayri transfer listesi var nasil oluyorsa

Biri mehmet özbek’in listesi

Ikinci liste abdullah kavukcu

Ücüncü liste de büyük ihtimal eray yazgan

Gelmis gecmis en kötü yönetilen transfer dönemi bizim adimiza

Dursuncum erdeni göndermeseydin donnarumma belki agustos ortası Galatasarayda idi

erden olmayınca 20 verip alacağın ugurcani 30a alıyorsun

Kanada milf yabancı alacaksak lang gelsin ben okim profil olarak adı geçenlerden daha uygun

İsmail kartal şampiyonluğu izlersiniz o zaman
Adamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, CL maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?

Adamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?
Evet aynen öyle olacak

Kimsenin getü yemez clye yedek çıkmaya

Konferansla aynı şey değil bu

Yakup Çınar Barış Alper haberini poundu euro'ya exchangeleyip yeni haber olarak salmış

Aynen clye hiç gidemiyorlar 15 senedir hemen çatırdıyorlar clye gidemedik bizden bişey olmaz diye 5. Hafta kopuyorlar ligden

Evet aynen öyle olacak

Kimsenin getü yemez clye yedek çıkmaya

Konferansla aynı şey değil bu
Adamların seçimde bile dillendirdiği konu bu yahu, Avrupa falan değil bizim önceliğimiz şampiyon olup sonrasına bakmak diye geldiler. :asd: Siz, iyice mental olarak inansınlar, güçlensinler, o motivasyon ile sahaya çıksınlar, taraftar desteğini iyice arkalarına alsınlar yürüsün gitsinler diyorsunuz. 17 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemeyen, adım atamamış bir takımdan bahsediyoruz, yapmayın gözünüzü seveyim.

Mora özelinde araplara gitmeye kabul eden bize de gelir

Adamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, CL maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?
Şlde ilk iki zor maçta minimum 4-5 yiyip ismaili kovacaklar ve kaos çıkacak

Bak bu cocuk dedigim gibi hemen bitebilir ama ciddi karsi cikanlar var haritada gordum bunu

Ote yandan elit 10 numara mevzusu da bu 12 agustos tutulmasi öncesi netlesebilir bikac haberle

Adamların seçimde bile dillendirdiği konu bu yahu, Avrupa falan değil bizim önceliğimiz şampiyon olup sonrasına bakmak diye geldiler. :asd: Siz, iyice mental olarak inansınlar, güçlensinler, o motivasyon ile sahaya çıksınlar, taraftar desteğini iyice arkalarına alsınlar yürüsün gitsinler diyorsunuz. 17 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemeyen, adım atamamış bir takımdan bahsediyoruz, yapmayın gözünüzü seveyim.
İnş clde final oynarlar biz de ligi alabiliriz bu sayede

Şu hafta içi seyahat olması lazım

Ondan sonra çok tuhaf bi döneme geçiyoruz 6-7 agustosla beraber bol gelişmeli

Geri
Üst Alt