Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Bu anket kapanacak: .
Anladığım kadarıyla dursun Rus mafyasının eline düşmüş olabilir

1785665007832.webp

Bu aziz in söylediği 8 + oyuncu kuralı olayı doğru ise seneye daha beter bir transfer sezonu olur benden söylemesi...

Cl yokken de rvp nani dzeko tadic bi ton adam getirdiler zaten burası bi çeşit arabistan olarak görülüyor buraya gelen adam clye gidiyo mu gidemiyo mu bakmıyor %1 falan belki etkiliyordur

Biz 13. Olduk değil cl uefaya bile gidemezken kimleri getirdik.

20 senedir clde oynamamaları hiçbir şey ifade etmiyor o yüzden transfer açısından gitsinler de bi görelim bakalım yav yıllardır zimbrularla twentelerle oynaya oynaya adam sandılar kendilerini. Dar olan kadroları bi dayağı yesin CLde de 5. Şampiyonluğumuzun önü açılsın biraz

Aynı boya, kiloya sahip olmak aynı güçte olmak anlamına mı geliyor üstat? Ensico net daha dirençli gözüktü gözüme. Ama ikisini de izlemedim, yalan yok. Videolarda gördüğüm kadarıyla değerlendirdim.
Tabii ki güç ayrı bir şey ama Batrakov'da bayağı mücade eden, geriye dönüp top kapan bir görüntüsü vardı videolarda. O nedenle diyorum öyle çok aman aman da bir farkları yok fiziksel olarak.

Cl yokken de rvp nani dzeko tadic bi ton adam getirdiler zaten burası bi çeşit arabistan olarak görülüyor buraya gelen adam clye gidiyo mu gidemiyo mu bakmıyor %1 falan belki etkiliyordur

Biz 13. Olduk değil cl uefaya bile gidemezken kimleri getirdik.

20 senedir clde oynamamaları hiçbir şey ifade etmiyor o yüzden transfer açısından gitsinler de bi görelim bakalım yav yıllardır zimbrularla twentelerle oynaya oynaya adam sandılar kendilerini. Dar olan kadroları bi dayağı yesin CLde de 5. Şampiyonluğumuzun önü açılsın biraz
Bize o şekil bakmıyorlar ama, Drogba burda kendini toparlayıp PLye dönmüştü

Geri
Üst Alt