Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.395
- 561
- 1.523
Maç sonunu beklemesinlerRennes maçı sonrası cidden istifa ederlerse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonunu beklemesinlerRennes maçı sonrası cidden istifa ederlerse
4 adam alsak bile güçlenmiyoruz bize net 7 adam lazım
Rus mafyası Dursun'un eline düşmüştürAnladığım kadarıyla dursun Rus mafyasının eline düşmüş olabilir
Aradigimiz 10numara25/26 Mora 28 mac 1 gol 1 asist
Olaya bak bide Lesley külfeti eklendi, bu kadar geri gidilmez yaw
Dursun, Batrakov diye kime teklif yaptı acaba
Dursun, Batrakov diye kime teklif yaptı acaba
bu transferden niye kimse hiç bahsetmiyor? ayıp ama
Tabii ki güç ayrı bir şey ama Batrakov'da bayağı mücade eden, geriye dönüp top kapan bir görüntüsü vardı videolarda. O nedenle diyorum öyle çok aman aman da bir farkları yok fiziksel olarak.Aynı boya, kiloya sahip olmak aynı güçte olmak anlamına mı geliyor üstat? Ensico net daha dirençli gözüktü gözüme. Ama ikisini de izlemedim, yalan yok. Videolarda gördüğüm kadarıyla değerlendirdim.
Bize o şekil bakmıyorlar ama, Drogba burda kendini toparlayıp PLye dönmüştüCl yokken de rvp nani dzeko tadic bi ton adam getirdiler zaten burası bi çeşit arabistan olarak görülüyor buraya gelen adam clye gidiyo mu gidemiyo mu bakmıyor %1 falan belki etkiliyordur
Biz 13. Olduk değil cl uefaya bile gidemezken kimleri getirdik.
20 senedir clde oynamamaları hiçbir şey ifade etmiyor o yüzden transfer açısından gitsinler de bi görelim bakalım yav yıllardır zimbrularla twentelerle oynaya oynaya adam sandılar kendilerini. Dar olan kadroları bi dayağı yesin CLde de 5. Şampiyonluğumuzun önü açılsın biraz