- 18 Eylül 2018
- 15.985
- 12.305
- 1.473
Nedir bu fenerin şampiyonlar ligine kalsın aşkı. Ait olduklari yer koyferans. Bu arada bizim başkan batrakov diye TS deki batagova 30 ateslermi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam adamlarda para bitmiyor ve asla bitmez. Öyle şampiyonlar ligi parası filan çok önemli değil.Adamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, CL maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?
İnş clde final oynarlar biz de ligi alabiliriz bu sayede
Dursun ozel olarak istemez ama listededirYalandır bonservis önermez benim başkanım. Şaka bir yana bonservis önerdi iye haber yapılan oyuncuyu da Ruslar görüşme yok diyerek yalanlıyor..
Marcao'nun bize geldiği sezonla istatistiklerine baktım Marcao kadar hazır bir oyuncu değil sanki. Tabi oyuncuyu hiç izlemedim o yüzden istatistik yanıltıyor da olabilir.Meupiyou değil mi? Menisküsü parçalamış 2 yıl önce, oldukça sağlam dönüş yapmış
Parayla pulla zaten bir ilgisi yok, açıkça da yazdım bunu. Gidemeyecekler, gitmesinler abi, ne işi var şampiyonlar liginde şunların. Dibin dibini görüp yok olup gitsinler.Hocam adamlarda para bitmiyor ve asla bitmez. Öyle şampiyonlar ligi parası filan çok önemli değil.
UCL'de öyle rotasyon filan olmaz. Bizim Juve maçını hatırla. Onlara 5 atınca moralleri bozuldu sonra Forest maçı kaybedince iyice şirazeleri kaydı. 2. maça asılmak zorunda kaldılar. Kamuoyunu da etkiliyor ( özellikle hakem konusunda )
Yavrum leao 6-7-8 agustos (12 agustos tutulma direkt hancerliyor Gs ile )U23 stoper
U23 #10
Leao
Reijnders
İki gün içinde çözülmelidir
Videolarda hızlı gördüm benMarcao'nun bize geldiği sezonla istatistiklerine baktım Marcao kadar hazır bir oyuncu değil sanki. Tabi oyuncuyu hiç izlemedim o yüzden istatistik yanıltıyor da olabilir.
Işte görmüyorlar.Parayla pulla zaten bir ilgisi yok, açıkça da yazdım bunu. Gidemeyecekler, gitmesinler abi, ne işi var şampiyonlar liginde şunların. Dibin dibini görüp yok olup gitsinler.
Eskiden oyuncular tercih etmiyor diye bahane üretiliyordu artık gelirlerde bölünmüyor zaten cL olmasa bile skriniar, ederson, asensio, greenwood zaten herkesi getirebiliyorlarUefada yarı rotasyon yata yayıla 10 puan topluyorsun hiç yorulmadan etmeden lige etkisi çok çok az
Fbnin şampiyonlar ligine katılamama geyiği fbnin şampiyon olamamasından daha önemliyse sizin için ok