Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Bu anket kapanacak: .
Adamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, CL maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?
Hocam adamlarda para bitmiyor ve asla bitmez. Öyle şampiyonlar ligi parası filan çok önemli değil.
UCL'de öyle rotasyon filan olmaz. Bizim Juve maçını hatırla. Onlara 5 atınca moralleri bozuldu sonra Forest maçı kaybedince iyice şirazeleri kaydı. 2. maça asılmak zorunda kaldılar. Kamuoyunu da etkiliyor ( özellikle hakem konusunda )

İnş clde final oynarlar biz de ligi alabiliriz bu sayede

officedoor.gif

CL'de oynamasınlar, bir zahmet kıçı kırık ligi de şu cibiliyetsizlere bırakmayalım değil mi? Beter olsunlar

Yalandır bonservis önermez benim başkanım. Şaka bir yana bonservis önerdi iye haber yapılan oyuncuyu da Ruslar görüşme yok diyerek yalanlıyor..
Dursun ozel olarak istemez ama listededir

Musiala da yalan değil ayrıca

İsterlerse 10 kere yalanlasinlar

Hocam adamlarda para bitmiyor ve asla bitmez. Öyle şampiyonlar ligi parası filan çok önemli değil.
UCL'de öyle rotasyon filan olmaz. Bizim Juve maçını hatırla. Onlara 5 atınca moralleri bozuldu sonra Forest maçı kaybedince iyice şirazeleri kaydı. 2. maça asılmak zorunda kaldılar. Kamuoyunu da etkiliyor ( özellikle hakem konusunda )
Parayla pulla zaten bir ilgisi yok, açıkça da yazdım bunu. Gidemeyecekler, gitmesinler abi, ne işi var şampiyonlar liginde şunların. Dibin dibini görüp yok olup gitsinler.

Fener AL kalıp bizde zor fikstür çekersek 4 maç sonunda Ekim sonu gibi lige döndüğümüz senaryoda olabilir

Bu kadro planlamasıyla CL’de koşturmamak lazım tek kulvar ideal

U23 stoper
U23 #10
Leao
Reijnders

İki gün içinde çözülmelidir
Yavrum leao 6-7-8 agustos (12 agustos tutulma direkt hancerliyor Gs ile )

Rjienders 29 temmuzmus doğumgunu(dolunay oldu dogumgununde anlaşma haberinin çıktığı gun-onda da direkt tarih vereceğim)

Batrakov 3-5 gune biter ,bittiği haberi de çıkar dün yazdığım gibi.net

O stoperde de resmi yazışmalar olmuş,gelebilir alvercali

Ben o Gündüz'u filan bir de UCL maçı sonrası öncesi göreyim.
Hatta Skrinar'in bile sakatlık riski artacak Kante zaten ziksen kaldıramaz.

Adamlarda orada zimbru maribor yenecek ben psgye münihe kaybedince işte türk hakemleri olmayınca böyle oluyor ligde ittiriliyorlar diye algı yapacak valla kafam kaldırmıyor benim artık gitsinler gol yeme rekoruyla 36.bitirsinler

Acun Burnleyden Florentino Luisi alacak galiba, muhtemelen Lesleyden ucuz olur ve gerçek bir 6 numara

Parayla pulla zaten bir ilgisi yok, açıkça da yazdım bunu. Gidemeyecekler, gitmesinler abi, ne işi var şampiyonlar liginde şunların. Dibin dibini görüp yok olup gitsinler.
Işte görmüyorlar.
Bunlar ucl yapıp yine biz şampiyon olursak daha kötü duruma düşecekler. Hatta UCL yaparlarsa hiç olmazsa futboldaki gerilim biraz biter belki hakemler de rahatlar.
Maç sonunda 1 hafta hakem konuşacaklarina salı veya çarşamba oynayacakları ucl maçını konuşsunlar.

Başkanı ancak cenk ergun ikna eder sanırım

Manevi evladı

Feghouliye ikisi beraber 4.5 milyon avroya yapistirdilar

Belhanda ya 10 bonservis yıllık bilmem kaç para

Fernando gelmek istemiyo diye yüksek ücretle ikna

Uefada yarı rotasyon yata yayıla 10 puan topluyorsun hiç yorulmadan etmeden lige etkisi çok çok az

Fbnin şampiyonlar ligine katılamama geyiği fbnin şampiyon olamamasından daha önemliyse sizin için ok
Eskiden oyuncular tercih etmiyor diye bahane üretiliyordu artık gelirlerde bölünmüyor zaten cL olmasa bile skriniar, ederson, asensio, greenwood zaten herkesi getirebiliyorlar

Artık katılsalarda bir şey değişmeyecek ekstradan yorulmaları şart biz geçen sene CL de olmasaydık muhtemelen Mart sonu şampiyonluğu kutluyorduk

Geri
Üst Alt