Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.027
- 102.163
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide Ahmed kutucu salağı varOğuz salağı bize gelseydi şimdi avrupa kulüplerinin transfer listesindeydi
Ama salak işte yapcak bişi yok
Bize de öyle bakıyorlar yüksek oranda maalesefBize o şekil bakmıyorlar ama, Drogba burda kendini toparlayıp PLye dönmüştü
15 milyonu ver al gel tas gibi topcu
Adamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, CL maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?İsmail kartal şampiyonluğu izlersiniz o zaman
Evet aynen öyle olacakAdamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?
Adamların seçimde bile dillendirdiği konu bu yahu, Avrupa falan değil bizim önceliğimiz şampiyon olup sonrasına bakmak diye geldiler.Evet aynen öyle olacak
Kimsenin getü yemez clye yedek çıkmaya
Konferansla aynı şey değil bu
Siz, iyice mental olarak inansınlar, güçlensinler, o motivasyon ile sahaya çıksınlar, taraftar desteğini iyice arkalarına alsınlar yürüsün gitsinler diyorsunuz. 17 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemeyen, adım atamamış bir takımdan bahsediyoruz, yapmayın gözünüzü seveyim.Şlde ilk iki zor maçta minimum 4-5 yiyip ismaili kovacaklar ve kaos çıkacakAdamların tek motivasyonu Aziz'i de getirip şeytanın bacağını kırmak. Herifler şampiyon olamıyorlar, bir o kadar da CL gidemiyorlar. CL'ye adım atmaları demek momentumu arkalarına almaları, laneti kırdık bu sene o sene moduna iyice inanmaları demek oluyor. CL gidemezlerse şimdi bile başlayan o taraftar çatırdamaları giderek büyür, birkaç puan kaybında ne Aziz ne de İsmail kalır. CL gidince ne olacağını sanıyorsunuz? Tur maçında en önemli oyuncusunu lige saklamak için rotasyona giden bir İsmail Kartal var ortada, CL maç temposuyla yorulup ligden kopacaklarına mı inanıyorsunuz?
İnş clde final oynarlar biz de ligi alabiliriz bu sayedeAdamların seçimde bile dillendirdiği konu bu yahu, Avrupa falan değil bizim önceliğimiz şampiyon olup sonrasına bakmak diye geldiler.Siz, iyice mental olarak inansınlar, güçlensinler, o motivasyon ile sahaya çıksınlar, taraftar desteğini iyice arkalarına alsınlar yürüsün gitsinler diyorsunuz. 17 yıldır Şampiyonlar Ligine gidemeyen, adım atamamış bir takımdan bahsediyoruz, yapmayın gözünüzü seveyim.