Transfer Nöbeti #7

Çıta artık Musiala - Bruno seviyesi. Can Uzuna 40 milyon verirlerse 24/7 istifaya çağrırım

Abdülkerim , Torreira, Lemina yaşlandı keza İlkay ve Kaan artık uzatmaları oynuyor.

Ama yerlerini doldurmak için hiçbir hamle olmadığı gibi maaşlarına zam yapılıp sözleşmeleri uzatılıyor

Takımı hem sportif hem de mali anlamda batırmaya karar vermişler.

Can uzuna 50 vereceksek samp olmayalım abi

cünkü o adam ne 10 numara ne forvet hic bisey olmaz ondan
Can uzun konusunda aşırı yanılıyorsun. Pozisyon gole çevirmede dünyada en iyilerden. Bayağı iyi gol vuruşları var. 40 milyon rahat eder, 20 yaşında daha. Sol açık, sekond striker gerekirse forvet de oynar. Osimhen ile iyi tamamlanırlar. Can ve ensico beraber alınırsa ileri de Bayağı varyasyon olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç’un yıllardır yapmadığını yapıp nokta adamlar alıyorlar, yönetim kadroları ciddi iyi ve 10-20 milyar dolarlık hacimleri var total servetlerinin, bir şekilde bu parayı kulübe sokarlarsa daha çok adam alırlar böyle.

Bizim neredeyse bu bedelleri geçen sene Uğurcan ve Singo için harcadığımızı da unutmayalım.

Geçen sene doğru hamleler yapılsa o kırılma gerçekleşebilirdi.
Ne sekilde sokabilirler mesela? Sponsorluk miktari gelirlerine oranli degil mi?

Transfer yapilmaz "Transferler neredeeeeee" denir

Transfer yapilir "Yangindan mal kacirir gibi aldilar" denir.

Bu ne simdi?
neyin transferi? transer mi bu adam. bana göre değil sen cl takımı olacak mısın olmayacak mısın? ne özelliği var?cl de hangi takımda oynar.. adamların 10 numarası alıuor duryor dönüyor geri geliyor bu daha adamı arıyor..

size birine 50 milyon euro sıkabileceğimizi düşündürten şey nedir bende onu anlamıyorum

bunların don alacak parası yok çulsuz lan bunlar çulsuz belli ki kasa tam takır yoksa babalarının parası gibi jelerte cuestaya harcarlardı şimdiye kadar

bu dursun denen zat zamanında kulübü icraya vermedi mi

Barış Alper denen arkadaşı şişirip yok 50 yok 60 diyenlere mustehak bu günler halen leao sorunlu Greenwood tecavüzcü şu bu diyip duralim

40 yaşına geldim şu halimle barış Alper denen arkadaştan daha çok top ayağıma yakışır

Sırf koşuyor diye kanatta adam oynatan takım 4 sene iyi şampiyon oldu

Kalitemiz yerlerde barış Sane filan oynayacaksa osimhende kaybolur gider

Barışı sağ veya sol bek oynatsinlar çok daha faydalı olur bale Tottenham dönemi gibi

kaybedilen maç sonrası GSC okurken aldığım keyif

Michael Jackson Popcorn GIF

hala düşünüyorum hoca nasıl savunmada çok opsiyonumuz var cümlesini kurdu

bunu söylemek için matematik bilmemek gerek
Olmayacak adamlari da sayiyor. Hep yptigi iş, Kaani defans icin saymistir mesela kaan singo apo sanchez lemina arda diye sayinca 6 adam yapiyor.
Ama uygulama da 3 tanesine dogru durust diyebiliyoruz apo sanchez lemina ki o orta sahayi doldurdugun dan bölünemeyecegine gore 2.5 aslinda.

Geri
Üst Alt