- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.819
- 5.338
en az 120 m € harcayın takımı doldurun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can uzun konusunda aşırı yanılıyorsun. Pozisyon gole çevirmede dünyada en iyilerden. Bayağı iyi gol vuruşları var. 40 milyon rahat eder, 20 yaşında daha. Sol açık, sekond striker gerekirse forvet de oynar. Osimhen ile iyi tamamlanırlar. Can ve ensico beraber alınırsa ileri de Bayağı varyasyon olur.Can uzuna 50 vereceksek samp olmayalım abi
cünkü o adam ne 10 numara ne forvet hic bisey olmaz ondan
Ne sekilde sokabilirler mesela? Sponsorluk miktari gelirlerine oranli degil mi?Ali Koç’un yıllardır yapmadığını yapıp nokta adamlar alıyorlar, yönetim kadroları ciddi iyi ve 10-20 milyar dolarlık hacimleri var total servetlerinin, bir şekilde bu parayı kulübe sokarlarsa daha çok adam alırlar böyle.
Bizim neredeyse bu bedelleri geçen sene Uğurcan ve Singo için harcadığımızı da unutmayalım.
Geçen sene doğru hamleler yapılsa o kırılma gerçekleşebilirdi.
1 ayda bu kadar adam gelecegine inaniyormusun cidden yav hadi oldu bi sekil o ilk sorumu bertaraf ettik bunun kalifiye ve isabetli olma ihtimali %1 falan.
neyin transferi? transer mi bu adam. bana göre değil sen cl takımı olacak mısın olmayacak mısın? ne özelliği var?cl de hangi takımda oynar.. adamların 10 numarası alıuor duryor dönüyor geri geliyor bu daha adamı arıyor..Transfer yapilmaz "Transferler neredeeeeee" denir
Transfer yapilir "Yangindan mal kacirir gibi aldilar" denir.
Bu ne simdi?
Taraftar artik sosyal medyayi birakip maclarda da yönetimi istifaya davet etmeli
Davinson varAs var mı ki?
Olmayacak adamlari da sayiyor. Hep yptigi iş, Kaani defans icin saymistir mesela kaan singo apo sanchez lemina arda diye sayinca 6 adam yapiyor.hala düşünüyorum hoca nasıl savunmada çok opsiyonumuz var cümlesini kurdu
bunu söylemek için matematik bilmemek gerek