Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.208
- 1.518
- 1.913
Bu ne abi
koşarak bile yetişemiyorlar top süren adama
Orta sahaların yavaşlığına delirirken, Leao kovalayan Ndombele sürprizi iyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne abi
koşarak bile yetişemiyorlar top süren adama
Tam rezillik. O zaman neden Lemina ile imzalayip kontenjani pic ettin derler adama.Guldur Güldürde oynamalı hocam
Bize 1 tane mi oyuncu lazim? 1 tanesini beklersin de bize 4-5 tane topcu lazim digerleri nerde? Kalkan olmaktan bikmadin okan
1 ay yemişOrçun rtş uzun ceza almaz inşallah.
En sonunda isyan etti.
1 ay ceza almış orçun ne yazdı görmedim ama demek ki aşırı sövdü dayanamadı .
Bilemiyorum renktaş Erden abi de ki vizyon bugüne kadar bu topraklara gelmemişti ama yediler işte onun getirdiği topçuları hiçbir hoca kolay kolay veto etmez. Okan hoca da en merak ettiğim şey elitten kastı ne. Sadece isim mi yoksa fayda verecek topçu muErden timur varken okan hoca ile birlikte gayet güzel kadro planı yapıldı nokta atışı adamlar geldi. Şuanki yönetimle yapamıyor bu işi
En sonunda isyan ettim deyip başkanın anasına söven dayı gibi küfür etti rtş.1 ay ceza almış orçun ne yazdı görmedim ama demek ki aşırı sövdü dayanamadı .
Agustos’un sonuna kadar Musiala falan diyip son gun 40 milyona Enciso cekerler.Bilemiyorum renktaş Erden abi de ki vizyon bugüne kadar bu topraklara gelmemişti ama yediler işte onun getirdiği topçuları hiçbir hoca kolay kolay veto etmez. Okan hoca da en merak ettiğim şey elitten kastı ne. Sadece isim mi yoksa fayda verecek topçu mu
Herkesin içinden geçenleri metne dökmüş.1 ay ceza almış orçun ne yazdı görmedim ama demek ki aşırı sövdü dayanamadı .
Bunun sonu da aynı Hamza gibi olacak.Transferlerin gecikmesinden ben de rahatsızım, transferlerin bir an evvel yapılmasını bekliyorum gibi cok basit bir açıklama bile yapsa bravo deriz. Lakin o başkanını korumak icin sürekli sacma sapan konuşunca insanlar iyice geriliyor.
Hocam göremedik baştan alabilir miyiz ?Güle güle arkadaşlar