Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    31
Bize 1 tane mi oyuncu lazim? 1 tanesini beklersin de bize 4-5 tane topcu lazim digerleri nerde? Kalkan olmaktan bikmadin okan

Geçen senede elit elit dedi. Tamamen yönetimi koruma odaklı konuşuyor. Yönetim neyse Okan burukta odur. Önce takıma pas nasıl atılır öğretsin

1 ay ceza almış orçun ne yazdı görmedim ama demek ki aşırı sövdü dayanamadı .

200.gif

Kafayı resetlemelik dediğimiz o sezon bu sezon gibi

Erden timur varken okan hoca ile birlikte gayet güzel kadro planı yapıldı nokta atışı adamlar geldi. Şuanki yönetimle yapamıyor bu işi
Bilemiyorum renktaş Erden abi de ki vizyon bugüne kadar bu topraklara gelmemişti ama yediler işte onun getirdiği topçuları hiçbir hoca kolay kolay veto etmez. Okan hoca da en merak ettiğim şey elitten kastı ne. Sadece isim mi yoksa fayda verecek topçu mu

Okan buruk- ders alma konusunda Master yaptı.
Günay- abilik yapmak en sevdiğim hobim
sallai- Mehmetçik göreve
davinson- dünya kupası abi kartel abi
pocikerim- beller dönmüyor abi
Eren- canım hocam kankiler bro naber yav
toreira- şu aşk acım bir bitsin var ya
sara- her gece 30 metreden atmanın hayaliyle uyuyorum çok yedik herhalde
İlkay- guardiola abi ben alamanyadayken
bay- Rıza Kayaalp ile karşılaşmak için sabırsızlanıyorum.
Yunus- bir gün benimde nefesim yetecek kanzi
Sane- 2ye 1 verdim abi hop topu tut gelsenkirchen un de bach

maçtan önce de yazdım

bizim 15-16 oyuncumuz var şu an

daha fazla değil

22 kişilik 23 kişilik kadro için çıkarma işlemi yapmanız yeterli

Sara'dan Reijnders'e gecebilirsek cok cok iyi olacak
Curtis Jones da ilac olur ama herhalde bizi begenmez

Okaçuku 30 milyonluk topçu falan değil o 20 maçı asla oynatmamamak lazım

Transferlerin gecikmesinden ben de rahatsızım, transferlerin bir an evvel yapılmasını bekliyorum gibi cok basit bir açıklama bile yapsa bravo deriz. Lakin o başkanını korumak icin sürekli sacma sapan konuşunca insanlar iyice geriliyor.

Bilemiyorum renktaş Erden abi de ki vizyon bugüne kadar bu topraklara gelmemişti ama yediler işte onun getirdiği topçuları hiçbir hoca kolay kolay veto etmez. Okan hoca da en merak ettiğim şey elitten kastı ne. Sadece isim mi yoksa fayda verecek topçu mu
Agustos’un sonuna kadar Musiala falan diyip son gun 40 milyona Enciso cekerler.

can uzun hariç 4 kaliteli yabancı almak zorundalar bunlarda biri 10 no biri kanat biri forvet diğeride kesinlikle ama kesinlikle apoya Türkiye kupasında bile forma yüzü göstermeyecek biri olmalı.Bu durumda 1 yabancı hakkımız var singo yada sallai gitti 2 eder sara 3 4.için kesinlikle yedek forvet için olabilir 23- olmalı .5 transfer şart 4 ü yabancı

Şu 2 ayda üst düzey 2 transfer yapılsaydı taraftar hiç bu kadar gerilmezdi keyifle yeni sezonu beklerdi. Ama daha sezon başlamadan taraftarı sinir ettiler cidden. Şu an transferler gelmedikçe mevcut kadroya da daha fazla ve yüksek dozajlı eleştiriler gelecek inatla hamle yapmıyorlar. Rennes maçında taraftar ültimatom verecektir bu gidişle başka yolu kalmadı. 4 yılın şampiyonusun hala Nelsson'la Jelert'le kamp yapıyorsun. Rakiplerin Greenwood, Trossard, Leao hamleleri yapıyor kabul edilebilir bir durum değil yangın yapılmalı artık bu duruma.

Transferlerin gecikmesinden ben de rahatsızım, transferlerin bir an evvel yapılmasını bekliyorum gibi cok basit bir açıklama bile yapsa bravo deriz. Lakin o başkanını korumak icin sürekli sacma sapan konuşunca insanlar iyice geriliyor.
Bunun sonu da aynı Hamza gibi olacak.
O da her röportajında bunun gibi Dursunu savunurdu. Sonra Dursun kendini kurtarmak için tekmeyi basmıştı.

Mayista biz "başariya doymuş oyuncular yerine adam alip kadroyu revize edelim" derken adamlar gerekli yerlere bile transfer yapmiyor. A.kerim, sanchez gitmesin bunlar daha iyisini alamaz diyoruz.

Geri
Üst Alt