Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    61
geçen sene de on para etmezdi

galatasaray ile muhatap olan her takım şansını deniyor pahalı satıp ucuza almak için

marcao ve keremi mesela fener 20şere satardı

biz neredeyse ikisinin de üstüne para verecektik

bi oyuncunun gönderilme haberi çıktığı andan itibaren taraftar ve aptal gs medyası hangi para olursa olsun gönderelim yeni birileri gelsin triplerine giriyor çünkü

Ne Fernandes ne de Musiala , Can Uzunu alacagimiza yuzde yuz eminim ama semsiye ne kadar derine girecek onu gorecegiz .
Zaten öyle olacak sadece zamanla dirençleri kırılır mı diye bekliyoruz farklı isimler çıkarıyoruz günün sonunda yine çok yükesk bir tutar ödeyip alacaz bu sefer kaybettiğimiz zaman olacak.

Ekşideki kahvekonyağı reis alınma burada nevzatı falan okuyacağımıza seni okuyalım yapıştır

Zaten öyle olacak sadece zamanla dirençleri kırılır mı diye bekliyoruz farklı isimler çıkarıyoruz günün sonunda yine çok yükesk bir tutar ödeyip alacaz bu sefer kaybettiğimiz zaman olacak.
Singo da da aynısı oldu. Gün 1 Monaco 30 küsür istiyordu aylarca pazarlık yap son gün aynı parayı verdik.

Chelsea 35 yasindaki Welbecki kadrosuna katmış millet ikinci forvet olarak Vlahovic fln istiyor

Bence Can olumsuz sonuçlanacak. ( Çılgınlık yaparsak bilemem )

Singo da da aynısı oldu. Gün 1 Monaco 30 küsür istiyordu aylarca pazarlık yap son gün aynı parayı verdik.
Şöyle bir mantık kurayım cumartesi maç var o zamana kadar bitirmek için ellerinden geleni yapacaklar çünkü o gün stad artık istifa diyecek kıvama geldi sırf başkan bunun olmaması için bile göstermelik şovunu yapar.

Diğer türlü o güne kadar bir şey olmazsa o stad istifa diye inler bu sefer taraftar grubuda arkasında değil.

Şöyle bir mantık kurayım cumartesi maç var o zamana kadar bitirmek için ellerinden geleni yapacaklar çünkü o gün stad artık istifa diyecek kıvama geldi sırf başkan bunun olmaması için bile göstermelik şovunu yapar.
Başkanın o konudaki yüzsüzlüğünü çok küçümsüyorsunuz. Bundan önceki gelişinde tribünler neredeyse dediklerini icraata dökecekti ama herifin zerre umurunda değildi.

tamamen hissimi söylüyorum bu transfer dönemi için beklentilerim şu şekilde :

musiala olacak. ben bu transferi bitireceğimizi düşünüyorum.
sol kanada da yine aynı şekilde iyi birisi gelecek. leao değil bu isim bence. biz de yine isimli birisini getireceğiz.
sara aston villa gidecek reijnders gelecek
stoper bulamayacaz yine cacık bir isim gelecek ya da
singo intere gidecek sağ beke kimse alınmayacak. stoper alınmazsa sağ bek bulunacak yoksa sallai barış idare etmeye çalışacağız.
forvete de son gün son 3 sezonda 5 gol atan bir adam alacağız.

muhtemelen tüm senaryo bu şekilde olacak.

tolgahan molgahan burası olmasa hiç karşıma çıkmayan isimlerdi. kahvekonyağı da aynı şekilde.

duyumculardan birçoğunuz belki güvenmiyorsunuz ama yine en yüksek isabet oranı sami yen'de. samoşun dün musiala yalanlamasının altında gizli bir operasyondu muhabbeti olduğu çok belli. bu konuda burhanın da bu kadar iddialı olmasının sebebi bu işin çok ciddi olması. zaha konusunda da burhan çok iddialıydı. belki 10 şey söylüyor 2'si tutuyor ama güvendiği haberin arkasında duran başka bir muhabir de yok.

haluk anç ve nevzot belirli dönemlerde yönetimle kurduğu bağlantıyla güvenilir gibi gözüktü de özellikle ali naci yayın yapmaya başladığından beri yerin dibine girdi yorumları çünkü bilgilerinden daha kötü. hoca 2 tane 11 yapmamız lazım diyor bu kadro yeterli buluyor diyor. adam osi ile görüşmedim diyor bu gelmeden önce bilgi aldım diyor.

Geri
Üst Alt