tamamen hissimi söylüyorum bu transfer dönemi için beklentilerim şu şekilde :
musiala olacak. ben bu transferi bitireceğimizi düşünüyorum.
sol kanada da yine aynı şekilde iyi birisi gelecek. leao değil bu isim bence. biz de yine isimli birisini getireceğiz.
sara aston villa gidecek reijnders gelecek
stoper bulamayacaz yine cacık bir isim gelecek ya da
singo intere gidecek sağ beke kimse alınmayacak. stoper alınmazsa sağ bek bulunacak yoksa sallai barış idare etmeye çalışacağız.
forvete de son gün son 3 sezonda 5 gol atan bir adam alacağız.
muhtemelen tüm senaryo bu şekilde olacak.
tolgahan molgahan burası olmasa hiç karşıma çıkmayan isimlerdi. kahvekonyağı da aynı şekilde.
duyumculardan birçoğunuz belki güvenmiyorsunuz ama yine en yüksek isabet oranı sami yen'de. samoşun dün musiala yalanlamasının altında gizli bir operasyondu muhabbeti olduğu çok belli. bu konuda burhanın da bu kadar iddialı olmasının sebebi bu işin çok ciddi olması. zaha konusunda da burhan çok iddialıydı. belki 10 şey söylüyor 2'si tutuyor ama güvendiği haberin arkasında duran başka bir muhabir de yok.
haluk anç ve nevzot belirli dönemlerde yönetimle kurduğu bağlantıyla güvenilir gibi gözüktü de özellikle ali naci yayın yapmaya başladığından beri yerin dibine girdi yorumları çünkü bilgilerinden daha kötü. hoca 2 tane 11 yapmamız lazım diyor bu kadro yeterli buluyor diyor. adam osi ile görüşmedim diyor bu gelmeden önce bilgi aldım diyor.