Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.043
- 5.238
2 ay çıkmadı oOtelinin önüne s.ctin bizzat sen
Ne diyor bunlar olm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 ay çıkmadı oOtelinin önüne s.ctin bizzat sen
Ne diyor bunlar olm
Hiçbir tepki vermem şahsım adıma konuşayım. Senelerdir milanda oynayan adam bir türlü seviye atlayamadı. Pulusic bile geldiğinden beri Milan'da çok daha iyi işler yaptı. Mevcut şartlarda Leao için istenen paralar avrupa için normal seviyelerde paralar ama talibi yok. O da talibi olmadığı için son ana kadar beklemeyi seçiyor çünkü o da fenere gelmeyi düşünmüyor. Bizim ülkede bazı topçular gereksiz yükseltiliyor Leao da onlardan birisi. Ondan iyi bi 10 tane kanat falan vardır italya'da. Zamanında aldıkları ama sonra yolladıkları bodo'lu Hauge bile Leao'dan iyidir.Leao yu istemeyenler fener aldığında ne tepki verecek çok merak ediyorum
Istemiyorum ama fener de almasınLeao yu istemeyenler fener aldığında ne tepki verecek çok merak ediyorum
Bunu ilk başta yazsan o kdr postu bosuna okumazdik rtsHiçbir tepki vermem şahsım adıma konuşayım. Senelerdir milanda oynayan adam bir türlü seviye atlayamadı. Pulusic bile geldiğinden beri Milan'da çok daha iyi işler yaptı. Mevcut şartlarda Leao için istenen paralar avrupa için normal seviyelerde paralar ama talibi yok. O da talibi olmadığı için son ana kadar beklemeyi seçiyor çünkü o da fenere gelmeyi düşünmüyor. Bizim ülkede bazı topçular gereksiz yükseltiliyor Leao da onlardan birisi. Ondan iyi bi 10 tane kanat falan vardır italya'da. Zamanında aldıkları ama sonra yolladıkları bodo'lu Hauge bile Leao'dan iyidir.
LeaoBunu ilk başta yazsan o kdr postu bosuna okumazdik rts
Ortasahayi adam edersen cikar.Hiç olmazsa şu Sane geçen senenin üzerine çıksa.
Abi siz ne olsun istiyonuz her mevkiye musiala ayarında u23 mü çekiceksiniz. Hep hazır adam alarak çark mı dönerVay be osimhen sakatlansa, yerine ne oldugu belli olmayan 19-20 yaşındaki oyunculardan medet umacagiz. Planlamayı kes.
Takımda en büyük sorun ortasaha, geçen yılda öyleydi hala çözülemedi. Buraya net ama net 2 oyuncu almalıydık. Neden alınmıyor anlamıyorum. Chukvuyla falan olmaz bu işler o da yedek olabilir en fazla. Ben olsam Torera ve Lemina (o da stoper sayılır) dışında hepsine bay bay derim. Ortasahaya 2 tane çok iyi 6-8 oyuncu ve ayrıca 10 numara oyuncu gerekli. Keşke chukvu yerine net bir 6 numara alsaydık, bize isimsiz oyuncu olmuyor yıllardır bunu gördüm, isimli veya büyük takım görmüş oyuncular almalıyızMevcut orta sahamız
1)Torreira - tam survivor'a katılacak kıvamda
2)Kaan - emekli. Futbolla alakası yok artık.
3)İlkay - acun'la ayak tenisi harici toptan uzak durmalı artık
4)Lemina - artık stoperleşmiş, orta saha için fiziksel olarak yetersiz
5)Sara - hocanın prangalı 10 numarası. 5 maç iyi oynar, 50 maç saç baş yoldurur
6)Ugochukwu - büyük soru işareti. O beklediğimiz adam olmadığı kesin ama.
7)Nhaga - genç, potaniyeli yüksek ama CL kaldırmaz. Zaten Okan oynatmaz.
İlla 13.olmamız gerekiyor gerekli değişimleri yapmak için
Yeni gelen de olsa geçen senenin aynısı gibi hatta hepsi 1 yıl yaşlandı.Ortasahayi adam edersen cikar.
Baris da cikar
Osimhen de rahat eder.