Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    98
Leao yu istemeyenler fener aldığında ne tepki verecek çok merak ediyorum
Hiçbir tepki vermem şahsım adıma konuşayım. Senelerdir milanda oynayan adam bir türlü seviye atlayamadı. Pulusic bile geldiğinden beri Milan'da çok daha iyi işler yaptı. Mevcut şartlarda Leao için istenen paralar avrupa için normal seviyelerde paralar ama talibi yok. O da talibi olmadığı için son ana kadar beklemeyi seçiyor çünkü o da fenere gelmeyi düşünmüyor. Bizim ülkede bazı topçular gereksiz yükseltiliyor Leao da onlardan birisi. Ondan iyi bi 10 tane kanat falan vardır italya'da. Zamanında aldıkları ama sonra yolladıkları bodo'lu Hauge bile Leao'dan iyidir.

Hiçbir tepki vermem şahsım adıma konuşayım. Senelerdir milanda oynayan adam bir türlü seviye atlayamadı. Pulusic bile geldiğinden beri Milan'da çok daha iyi işler yaptı. Mevcut şartlarda Leao için istenen paralar avrupa için normal seviyelerde paralar ama talibi yok. O da talibi olmadığı için son ana kadar beklemeyi seçiyor çünkü o da fenere gelmeyi düşünmüyor. Bizim ülkede bazı topçular gereksiz yükseltiliyor Leao da onlardan birisi. Ondan iyi bi 10 tane kanat falan vardır italya'da. Zamanında aldıkları ama sonra yolladıkları bodo'lu Hauge bile Leao'dan iyidir.
Bunu ilk başta yazsan o kdr postu bosuna okumazdik rts

Bizde arastirip araci olmadan teklif yapma , o gorusme yapma gibi durum oldugunu sanmiyorum.

Hep araya birisini koyuyorlar, yonetim kendisi son surece kadar dahil olmuyor gibi geliyor bana. Bos bos bekleme durumu yerine bari boyle seyler olda keske.

Ama ben sportif as de hic bir yoneticinin konferans telefonuyla X bir kulup yetkilisi ile gorsutugunu dusunmuyorum.

Yapilanmada boyle bir ortamimiz yok gibi geliyor bana.

Buendia hiç yoktan iyidir. Galiba sakatlık sorunu da kalmadı

Bunu ilk başta yazsan o kdr postu bosuna okumazdik rts
Leao
1785228571223.webp

Hauge
1785228592431.webp

Leao'nun liginde yaptığı gol sayısını ŞL'de yakalayacakmış adam neredeyse reis de neyse siz Leao'yu beğenmeye devam edin :D

Vay be osimhen sakatlansa, yerine ne oldugu belli olmayan 19-20 yaşındaki oyunculardan medet umacagiz. Planlamayı kes.
Abi siz ne olsun istiyonuz her mevkiye musiala ayarında u23 mü çekiceksiniz. Hep hazır adam alarak çark mı döner

Bir tane ucuz adam alalım ölmeyiz yanına da deniz gül alırsın.
Tutarsa parayı kırarsın tutmazsa rotasyonun iyi

Mevcut orta sahamız

1)Torreira - tam survivor'a katılacak kıvamda
2)Kaan - emekli. Futbolla alakası yok artık.
3)İlkay - acun'la ayak tenisi harici toptan uzak durmalı artık
4)Lemina - artık stoperleşmiş, orta saha için fiziksel olarak yetersiz
5)Sara - hocanın prangalı 10 numarası. 5 maç iyi oynar, 50 maç saç baş yoldurur
6)Ugochukwu - büyük soru işareti. O beklediğimiz adam olmadığı kesin ama.
7)Nhaga - genç, potaniyeli yüksek ama CL kaldırmaz. Zaten Okan oynatmaz.

İlla 13.olmamız gerekiyor gerekli değişimleri yapmak için
Takımda en büyük sorun ortasaha, geçen yılda öyleydi hala çözülemedi. Buraya net ama net 2 oyuncu almalıydık. Neden alınmıyor anlamıyorum. Chukvuyla falan olmaz bu işler o da yedek olabilir en fazla. Ben olsam Torera ve Lemina (o da stoper sayılır) dışında hepsine bay bay derim. Ortasahaya 2 tane çok iyi 6-8 oyuncu ve ayrıca 10 numara oyuncu gerekli. Keşke chukvu yerine net bir 6 numara alsaydık, bize isimsiz oyuncu olmuyor yıllardır bunu gördüm, isimli veya büyük takım görmüş oyuncular almalıyız

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt