Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    79
Adilin sezon sonu sozlesmesi de bitiyor 2.5 milyona alirsin ustune kiralik 1 topcu ver atiyorum Jelerti ver
, 28 yasinda 160 mac tecrubesi var ve Konyasporda lider oyuncu kivamina geldi Abdulkerimi bile kesebilir
Abi lazım böyle adamlar lazım. Herkes yıldız olamaz ya
Böyle tecrübeli aç askere de ihtiyaç var
Varını yoğunu ortaya koyar. Apo'nun ilk zamanlarındaki performansı alabiliriz

Komik adam seni hani Musiala'yı transfer etmişlerdi ya ne oldu? Şimdi karar ver transfere zaman harcamadılar mı Musiala'yı transfer ettiler mi? Yönetim iş bilmez ve beceriksiz ama bu senin yalan haberinin üstünü kapatmaz.

Orta saha göbekte kadroda olanlar Lemina 33
İlkay 35
Torreira 30
Kaan 31
Bu kadro şampiyonlar liginde elek olur.

Podolski Sneijder ayarında birtane topçumuz yok ön tarafta saneden Yasin öztekin katkısı alamıyorsun bir tek Osimhen Burak’tan baya baya iyi geri kalan ofanstaki 3 pozisyon her türlü daha iyi
Ya bu dediğin adamlarla Cl'de rezil oldun

iki topçu var şuanda iyi olan belki bir de burak

Apo Chedjou kıyası inanılır gibi değil.Sane ve Barış ile son 16 yaptın CL'de

Transfer yapılmama ihtimali her geçen gün artıyor gibi. Belki ve Ekim veya Kasım'da yeni seçim olur. Divan umarım sert geçer.
Yarin oglen rezerve divan. Ama bir beklentim var umarim gerceklesmez.

Giris konusmasindan sonra insallah baskanin "bir toplanti nedeniyle burda degil" durumu olmaz.

Dün Okan Hoca rakibin birebir önde baskısından çıkamadığımıza dair konuşurken "direkt oynayamadık, prese karşı savunma arkası koşuları daha çok denememiz gerekiyordu, daha direkt çıkmamız gerekiyordu" falan dedi... Yan presi pasla kırmaktan çok Osimhen'i, Barış'ı falan koşturmaya devam etmek ilk aklına gelen... Baskı gördükçe geriye dön ve at Osimhen'e taktiği devam edecek kısacası...

burhana göre can uzun için 35in altına düşmüyorlarmış biz de 30un üstüne çıkmıyormuşuz
5 milyon için mi bekliyorsunuz
Allah belanızı versin
Yalandir da bizimkiler yapar bunu bildiginden güzel sıkmış kolpayı. 500 bin euro icin doue almayip gidip jelert almis adamlariz.

Can Uzun'u da alamayacaklar en sonunda. Can Uzun konusunda hala gidip resmi olarak görüşmelere başlanmaması çok saçma. Oyuncu ile anlaşırsın ondan okeyi aldıktan sonra gider kulübü ile direk resmi görüşmeler de bulunursun. Bizimkiler oyuncu ile anlaşsa bile kulübü ile görüşmeye tenezzül etmiyorlar oturdukları yerden diğer kulüp onların isteğine gelecek sanıyorlar herhalde. Bu artık 3. yada 4. transfer dönemi Kavukçu'nun hala aynı şekilde gidiyor yani gelişmeye de açık değil belli ki. En acil şekilde profesyonel bir ekip şart ama bu yönetim onu yapamaz.

Greenwooda Sancho ile mi cevap vereceksiniz arkadaşlar?

Sancho Manu döneminden beri tam olarak ne yaptı? Bir Villa da az çok kipirdadi. Mental sorunlu. Öz güveni yok

6 yıldır adam gibi top oynadığı maç sayısı 4-5 filan
öz güven kelimesi doğru yazdığın için teşekkürler

Geri
Üst Alt