Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.208
- 23.726
- 2.393
bu da iyice deli etti kendini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi lazım böyle adamlar lazım. Herkes yıldız olamaz yaAdilin sezon sonu sozlesmesi de bitiyor 2.5 milyona alirsin ustune kiralik 1 topcu ver atiyorum Jelerti ver
, 28 yasinda 160 mac tecrubesi var ve Konyasporda lider oyuncu kivamina geldi Abdulkerimi bile kesebilir
4-5 gün önce yorum yaptım wow attılar.Hala point otelin önunde sicma eylemi baslamadimi? Point otel sayfasindan dusuk puanli agir kötuleme yorumlar yapilmadimi?
Transfer yapılmama ihtimali her geçen gün artıyor gibi. Belki Ekim veya Kasım'da yeni seçim olur. Divan umarım sert geçer.Nöbetin sonunu o kadar merak ediyorum ki? Bu kadar beklememize değecek biri yada birilerini alabilecek miyiz?
Ya bu dediğin adamlarla Cl'de rezil oldunPodolski Sneijder ayarında birtane topçumuz yok ön tarafta saneden Yasin öztekin katkısı alamıyorsun bir tek Osimhen Burak’tan baya baya iyi geri kalan ofanstaki 3 pozisyon her türlü daha iyi
Hangisi daha hayırlı olur bilemedim renktaş.Transfer yapılmama ihtimali her geçen gün artıyor gibi. Belki ve Ekim veya Kasım'da yeni seçim olur. Divan umarım sert geçer.
Yarin oglen rezerve divan. Ama bir beklentim var umarim gerceklesmez.Transfer yapılmama ihtimali her geçen gün artıyor gibi. Belki ve Ekim veya Kasım'da yeni seçim olur. Divan umarım sert geçer.
Transfer donemimiz gidisati:Halen Musiala diyor yaw
Yalandir da bizimkiler yapar bunu bildiginden güzel sıkmış kolpayı. 500 bin euro icin doue almayip gidip jelert almis adamlariz.burhana göre can uzun için 35in altına düşmüyorlarmış biz de 30un üstüne çıkmıyormuşuz
5 milyon için mi bekliyorsunuz
Allah belanızı versin
öz güven kelimesi doğru yazdığın için teşekkürlerGreenwooda Sancho ile mi cevap vereceksiniz arkadaşlar?
Sancho Manu döneminden beri tam olarak ne yaptı? Bir Villa da az çok kipirdadi. Mental sorunlu. Öz güveni yok
6 yıldır adam gibi top oynadığı maç sayısı 4-5 filan