- 31 Ağustos 2021
- 70.092
- 50.166
- 3.843
Ne alakaysa firat develioglu konusurken cumle aralarinda dilini disari cikartmasini animsatti bu cumlen.Bugün de muzu yaladik gibi gözüküyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alakaysa firat develioglu konusurken cumle aralarinda dilini disari cikartmasini animsatti bu cumlen.Bugün de muzu yaladik gibi gözüküyor
Öyle bir plani hic zaman olmadi ki zaten direkt dusunmuyor öyle bir seyi 67. Yilda 67. Kez lige baslasa bile dusunmeyecekte belli bir sey bu artik.Dün Okan Hoca rakibin birebir önde baskısından çıkamadığımıza dair konuşurken "direkt oynayamadık, prese karşı savunma arkası koşuları daha çok denememiz gerekiyordu, daha direkt çıkmamız gerekiyordu" falan dedi... Yan presi pasla kırmaktan çok Osimhen'i, Barış'ı falan koşturmaya devam etmek ilk aklına gelen... Baskı gördükçe geriye dön ve at Osimhen'e taktiği devam edecek kısacası...
Özgüven kelimesiniöz güven kelimesi doğru yazdığın için teşekkürler
Yabancı kısıtlaması ve yüksek maaş nedeni ile Nellson ve Singoda yaşadığımız sıkıntının 5-6 katını Fener yaşayacak.
Alman Döneri 1-0 Türk döneriKelimesini
Başkan olmazsa bile Kavukçu falan orada olacaktır önceden yönetimde değildi AŞ'de olduğu için yoktu. Şimdi ona da karşı da sert bir şeyler bekliyorum. Her türlü sert bir Divan olur, olmalı.Yarin oglen rezerve divan. Ama bir beklentim var umarim gerceklesmez.
Giris konusmasindan sonra insallah baskanin "bir toplanti nedeniyle burda degil" durumu olmaz.
Proporsiyon / fiyat olarak 10-0 falan.Alman Döneri 1-0 Türk döneri
Yav he heburhana göre can uzun için 35in altına düşmüyorlarmış biz de 30un üstüne çıkmıyormuşuz
5 milyon için mi bekliyorsunuz
Allah belanızı versin
Acunla aziz kanlı bıçaklı rtsFB öyle bir şey yaşamaz... Bulurlar hepsini en kötü kiralayacakları bir yer... En kötü Hull'a verirler elde kalan son bir iki taneyi...
Alman döneri döner değildir. Sostur o sos. Döner tadı alamazsın.Proporsiyon / fiyat olarak 10-0 falan.
överler ne sert tepkisi istedikleri gibi galatasaray para harcamıyor en mutlu onlardırBaşkan olmazsa bile Kavukçu falan orada olacaktır önceden yönetimde değildi AŞ'de olduğu için yoktu. Şimdi ona da karşı da sert bir şeyler bekliyorum. Her türlü sert bir Divan olur, olmalı.
Valla abime gittim 1 ay stuttgartta, merkezde bile degil uzak sayilan bir ilcesinde turklerin islettigi dukkan var, 20 yillikmis. Parmaklarimi yedim.(Tabii bizim saglam bir mekanda yedigimiz donere benzemiyor lezzet olarak, o kadar degil)Alman döneri döner değildir. Sostur o sos. Döner tadı alamazsın.
![]()
![]()