Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.720
- 4.364
- 778
iki yabancı bek pozisyonu için fazla ondan bahsettim ben u23 olsa bile yabancı olmamalıYerli değil u23
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki yabancı bek pozisyonu için fazla ondan bahsettim ben u23 olsa bile yabancı olmamalıYerli değil u23
allah yuru ya kulum demis
Galatasaray, son dört yıllık şampiyonluk sürecinde transfer dönemlerini neredeyse hiçbir zaman planlı ve programlı yönetmedi. Çoğu zaman doğaçlama ilerledi.
İlk şampiyonluğu hatırlayın. Torreira yerine neredeyse Grillitsch geliyordu. Hatta o dönem “babası ikna olmadı”, “menajer işi bozdu” gibi açıklamalar yapılıyordu. Mertens yerine Joao Pedro düşünülüyordu; Sn.Ali Koç devreye girip Joao Pedro’yu alınca Mertens geldi. Forvette ise Seferovic iki gol atsa belki de Icardi hiç gündeme gelmeyecekti.
Kısacası, birçok kritik kırılma anında işler tesadüfen doğru yere evrildi ve Galatasaray kazandı. Bu transfer döneminde de kaderin yardımını bekleyeceğiz.
Hazar büyüka
Yahu transfer gelecek, müsterih olunbeyler valla şu takımda an itibariyle bazı topçular ve Okan hocanın bu sene ortaya 50 kilo testis koyması lazım
Okan hoca
Osimhen
Barış Alper
Uğurcan
Lemina veya Torreira
Sanchez veya Apokerim
sene sonu biz bu isimler ligi ne oynadılar lan helal olsun demezsek zıçtık demektir
Allah Galatasaray’li mi diyorsun? Ya da bizi birakti mi simdi?allah yuru ya kulum demis
allah yeter dedi sanirim
Aman Memom Gs hadi neyse ama sen yeter ki başka bir şeyi bırakma1 hafta içinde transfer gelmesse Galatasaray'ı bırakıyorum
Pollyanna’yı dağa kaldırmışlar mis gibi dağ havası aldık demişYahu transfer gelecek, müsterih olun
Gecikti mi gecikti, her sene gecikiyor zaten, umarız doğru isim gelir on numaraya da çehre değişir.
Zaten deve dişi gibi isimlerimiz var
Osi
Sane
Barış
Lucas
Uğurcan
Davi
Bunlara Lesley eklemlendi 11'e genç ve hırslı bir genç belli ki.
niye fb mi samp olduAllah Galatasaray’li mi diyorsun? Ya da bizi birakti mi simdi?![]()
Osi ve ugurcan harici topcu degil bunlarınYahu transfer gelecek, müsterih olun
Gecikti mi gecikti, her sene gecikiyor zaten, umarız doğru isim gelir on numaraya da çehre değişir.
Osi
Sane
Barış
Lucas
Uğurcan
Davi
Hoşgeldin Abdullah Kavukcu ağabeyYahu transfer gelecek, müsterih olun
Osi
Sane
Barış
Lucas
Uğurcan
Davi
Ben ülke olarak sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bizim sıkıntımız bir projemiz yok. Eskiden vardı,Erden Timur zamanında. Ama şimdi oyuncularla görüşmeye giden bile yokmuş. Sürekli menajer üstünden diyalog kurmaya çalışıyorlar. Oda oyuncular için cazip gelmiyor.Musiala yı kiralayabilsek kallavi 8 de kallavi sol açık da alabiliriz... ama sorun wonderkidleri türkiyeye getirmek... bu şey gibi kardeş gel sen Şırnak da 3-4 sene iyi paraya çalış. Kariyer atlaması yapabileceğin bir yer değil bu şehir ama oradan başka bir şehire gidersin gibi bir şey oluyor... genç çocuklar kariyer planlaması için frnasa ya Hollanda ya İtalya ya orta sıralardaki takımlara bile gidiyorlar ama buralara gelmiyorlar. İstanbul birmşırnak değil tabi ki ama onların gözünde hala Arap ülkeleri gibiyiz... bu bizim en büyük şanssızlığımız işte...
O zaman erden timur da tesadüfen başarılı oldu
Galatasaray, son dört yıllık şampiyonluk sürecinde transfer dönemlerini neredeyse hiçbir zaman planlı ve programlı yönetmedi. Çoğu zaman doğaçlama ilerledi.
İlk şampiyonluğu hatırlayın. Torreira yerine neredeyse Grillitsch geliyordu. Hatta o dönem “babası ikna olmadı”, “menajer işi bozdu” gibi açıklamalar yapılıyordu. Mertens yerine Joao Pedro düşünülüyordu; Sn.Ali Koç devreye girip Joao Pedro’yu alınca Mertens geldi. Forvette ise Seferovic iki gol atsa belki de Icardi hiç gündeme gelmeyecekti.
Kısacası, birçok kritik kırılma anında işler tesadüfen doğru yere evrildi ve Galatasaray kazandı. Bu transfer döneminde de kaderin yardımını bekleyeceğiz.
Hazar büyüka
Oldugu sezonlar var. O zaman takim mi degistiriyor?niye fb mi samp oldu
Hayır 3 milyon net +2 milyon bonustransferi bosverinde biz bu barisa yillik 7.5 milyon euromu veriyoruz
Abi n'apim ya günün sonunda şöyleyizPollyanna’yı dağa kaldırmışlar mis gibi dağ havası aldık demiş
Hoşgeldin Abdullah Kavukcu ağabey
Konya Gsden beterZaten konyasporluydun
Yahu transfer gelecek, müsterih olun
Osi
Sane
Barış
Lucas
Uğurcan
Davi