Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    106
yok transfer tabii ki gelecek ama şunu unutmamak lazım, Osimhen haricinde gelen hiçbir transfer bizim direkt şampiyonluk sebebimiz olmadı bugüne kadar (ilk seneyi saymıyorum orada omurgayı kurduk zaten)

haliyle tabii ki kalkıp atıyorum tamamen Bruno vs gelir o başka ama neticede bu saydığım isimler bu takımın omurgası, özetle yeni gelen oyuncu 18 gol 20 asist gibi sapık bi istatistik kasmadığı sürece bu saydığım isimlerin hepsi çok iyi olmak zorunda
Abi zaten olağan bu değil mi, iskelet kadrosu iyi performans göstermezse her takım çuvallar, bu olması gerekiyor bu sezona özel değil ki

yok transfer tabii ki gelecek ama şunu unutmamak lazım, Osimhen haricinde gelen hiçbir transfer bizim direkt şampiyonluk sebebimiz olmadı bugüne kadar (ilk seneyi saymıyorum orada omurgayı kurduk zaten)

haliyle tabii ki kalkıp atıyorum tamamen Bruno vs gelir o başka ama neticede bu saydığım isimler bu takımın omurgası, özetle yeni gelen oyuncu 18 gol 20 asist gibi sapık bi istatistik kasmadığı sürece bu saydığım isimlerin hepsi çok iyi olmak zorunda
Bruno’nun gercekten gelme sansi olduguna inaniyor musun? Bruno MU’dan ayrilmaz. Ayrilmak istese gene Avrupa’da elit kulup bulur gider. Bonservisi olmasa yillik 25 falan verip kandiririz diyecegim ama gene olmaz.

Bruno’nun gercekten gelme sansi olduguna inaniyor musun? Bruno MU’dan ayrilmaz. Ayrilmak istese gene Avrupa’da elit kulup bulur gider. Bonservisi olmasa yillik 25 falan verip kandiririz diyecegim ama gene olmaz.

ben de ondan bahsediyorum ya işte, Osimhen oldu sadece transfer ettik ve bize şampiyonluk getirdi diyebileceğimiz tek isim

Abi zaten olağan bu değil mi, iskelet kadrosu iyi performans göstermezse her takım çuvallar, bu olması gerekiyor bu sezona özel değil ki
tabii ki öyle, benim endişem şu sadece ama bir yandan da bu endişeye sebep veren şey güven de verebilir

neticede bu oyuncuların hepsi 4 yaş daha aldı 3-4 yıl öncesine kadar

bu onlarda fiziksel gerileme yaptığı kadar hayvan gibi de tecrübe demek.

biz şuan gittikçe 2 sene önce ŞL finaline çıkan Inter misali lig için inanılmaz bi şampiyonluk tecrübesi, alışkanlığı, rakiplere saplarız saplayamazsak da sonrakine saplarız rahatlığına sahip (ama boş bi özgüven değil bu) bi kadroya sahibiz

evet ama bi yandan da artık 4 yaş daha yaşlı bu omurga.

endişem bu.

Ya Singo keşke sakatlık sorunu olmasa da sağ bek gözümüz kapalı yazsak. Deli gibi atletizmi var, CL maçlarında fark yaratan isimlerden biriydi.

Ah Singo ah...

tabii ki öyle, benim endişem şu sadece ama bir yandan da bu endişeye sebep veren şey güven de verebilir

neticede bu oyuncuların hepsi 4 yaş daha aldı 3-4 yıl öncesine kadar

bu onlarda fiziksel gerileme yaptığı kadar hayvan gibi de tecrübe demek.

biz şuan gittikçe 2 sene önce ŞL finaline çıkan Inter misali lig için inanılmaz bi şampiyonluk tecrübesi, alışkanlığı, rakiplere saplarız saplayamazsak da sonrakine saplarız rahatlığına sahip (ama boş bi özgüven değil bu) bi kadroya sahibiz

evet ama bi yandan da artık 4 yaş daha yaşlı bu omurga.

endişem bu.
Kesinlikle haklı endişe ahb, işte Lesley gibi isimleri eklememiz gerekiyor buralara, gelecek 10 numara mesela Can uzun da olabilir, genç isimleri de araya atmamız lazım.

Bakalım günün sonunda elimizde nasıl bir tablo kalacak

Şuan ideal kadro bence

Vic
Bay-Yunus-Leroy
Lesley-Sara
Jakobs-Lemina-Davi-Singo(oynayabilirse)
Uğurcan

Bir görmek lazım bu 11'i ya.

Lucas-Lemina-lesley-Sara maç maç rotasyon yapılır.

Geri
Üst Alt