Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hava çok sıcak, güneş buluta girebilir de girmeyebilir de. Bu konuda önümüzdeki günlerdeki meteoroloji raporları önemli olacak

Cok haz etmem kendisinden gerci

Sevgili Ulaş , denge sorunu olan , pozisyon bilgisi tam gelişmemiş bir oyuncu nasıl dünyanın en iyi sağ beki olabiliyor bir anlatırmısın lütfen. Herşeyi geçtim denge sorunu inanılmaz seviyede.Buda akrobasi hareketleri yapmasına hatta sakatlanmasına kadar gidebilecek sorunlar teşkil ediyor.Ayrıca 20 maç üstüste oynamamış bir oyuncu nasıl en iyi seviyelerine çıkabiliyor? Açıkçası inşallah sen haklı çık dünyanın en iyi sağ bekine sahip olalım ve 100 milyona satalım.Canı gönülden isterim ama inan ki çok zor.
pozisyon bilgisinde sağ bek için ise o bahsettiğin defo yok, CL de oynadığı hiçbir maçta sağ bekten arkasına adam kaçırdığını görmedim. stoper konusu başka stoper oynadığı maçlar ile karıştırdın sanırım.

denge sorununu anlamadım. denge sorunu yok yere yıkılması çok zor bir topçu sürekli yere düştüğünü falan görmedim. sıkıntsı vücudunun limitlerini algılayamıyor dakika 90 da 50 metre geriye depar atıp aynı zaman havertzi sırtına alamazsın öyle bir android yok dünyada orada topu taca atacaksın vücudunu koruyacaksın. zamanla çözer ise bunları ki bu konuda master yapmış 2 topçu var takımımızda torreira ve jacobs onlardan öğrenebilir pro topçu sonuçta.

Eleştiriyoruz yönetimi falan ama bu muhabirlerin hepsinin akreditasyonlarını iptal etmek lazım he. İstedikleri şey olmayınca yönetimin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar akıllarınca

Leao gamsız biraz bu konuda çekinen var mı?
Fazlasiyla.

Cok yetenekli ama olise etkisi yapabilecekken sonuk kaldi. Nedenlerini tam bilmem, o kadar takip ettigim bir yer degil serie a ve milan.

Maliyet / performansi kapali kutu biraz bence.

Eleştiriyoruz yönetimi falan ama bu muhabirlerin hepsinin akreditasyonlarını iptal etmek lazım he. İstedikleri şey olmayınca yönetimin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar akıllarınca

Muhabirlerin beslendigi insanlari ifsa etmekle baslanabilir. Belki de o degirmendeki suyu kestiler , bunlarda her seyi "gazeteciyiz" diyerek igneliyir belki bilemeyiz o kismi.

"Kibir" kişinin kendini beğenmesi, başkalarını kendinden düşük görmesi ve büyüklük taslamasıdır. Bu duygu, Türk Dil Kurumu tanımına göre kişinin aklını, gücünü veya malını överek diğer insanlara yukarıdan bakması halidir.

1785333418799.webp
1785333437184.webp

Musiala gelirse Musiala gelmezse

Transfer filan yok, sezon da bitti önümüze bakalım.

Geri
Üst Alt