Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Can uzuna 2 günde sövmeye başlarız ben size diyim. Bize olmuş oyunu yönlendirecek 10 no lazım Can yeteneklidir gelecek vaat eder . Bilmiyorum bana garip geliyor öncelikler varken, başka türlü hareket etmek bilemedim.

edit: Enciso' söveriz 2 günde net.
O zaman transfer yapmamak en iyisi, forumda 2 günde buna söveriz diye bakacaksak. Forumda herhangi x bir oyuncuya 2 kötü hatta kötüde değil ekstra yapmadığı performansta sövülüyor zaten. Osimhen'e yapılan yorumları gördü bu gözler.

Böyle bir teklifimiz olsa yarın uçak takibine çıkardık. Zaten adamların istediği bonservis 50 milyon ki bence şu an o bile çok fazla. Bu bonservis talebine kimse yanaşmıyor Avrupa'da. Leao konusunda eli güçlü değil Milan'ın. Oyuncu ile dahi şu an için bence anlaşmamız yok. Oyuncu ile anlaşılırsa Milan ile bir şekilde orta yol bulunur biraz nazı çekilip
Oyuncu ile anlaşmamız vardır bence bi ara gardi gelip gitti Tr ye o ara bişey olmuştur kontakt vardır ama bencede o para verilmemeli 40 maksimum oda zorunlu değil

O zaman transfer yapmamak en iyisi, forumda 2 günde buna söveriz diye bakacaksak. Forumda herhangi x bir oyuncuya 2 kötü hatta kötüde değil ekstra yapmadığı performansta sövülüyor zaten. Osimhen'e yapılan yorumları gördü bu gözler.
Şöyle düzeltme yapayım, Can Uzun genç yetenekli bir oyuncu, bunu ana kadronun önemli noktasına bu sene yerleştiriyorum ve bu adam kurtarıcı herşeyi değiştirecek adam diye tanıtırlarsa ki görünürdeki planları bu, o zaman 2 günde cidden sövülür.

birde ek yapayım zaten iyi oynasada sövülüyor :asd:

Teyit edilmis bilgi:
Leao Musiala gelirse gelirim demis

olm fenerbahçe can uzun'a gitmiş haberi verdi bein 1-2 saat önce öyle spiker vardı o söyledi

kaçırdım kimdi söyleyen arkada açıktı tv

vay be ne ara leao gibi oyunculari kücümser olduk saka gibi
Sana bir soru sorabilirmiyim: Biz daha Sane vakasını hazımsıyamadan ,Milanın kapının önüne koyduğu oyuncudan totalde nasıl bir verim alacağız bir söylermisin.
2.Sorum kendi öz evladın Barışı ne yapacağız ?Onuda öldüreceğiz.Zaha yüzünden Keremi öldürdüğümüz gibi.
3.sorum aynen geçen sene olduğu gibi ortasaha oyun kurucun yokken mevkisinde oyuncu bulunan mevkiye adam almak sence doğrumu?

Geri
Üst Alt