Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Can Uzun bize gelmeyecekse tamam bir problem yok da fenere giderse bunu neden yaptığı araştırılmalı
Bir insan neden kendine bu kadar zarar verir bir bakılmalı

Can uzun sanki 10 ondan ziyade mikautzenin daha tam olmamışı gibi geliyor bana .Olur mu olur hatta bir ihtimal daha iyi bile olabilir

World Cup Football GIF

Reijnders'le Leao ve santrfor çek
10 no için eylülü bekleriz ok
Stoper için de bekleriz o da ok
Sen Eylül dedin diye diyom Dursun. Senin de gönlün olsun hadi 4 sene üst üste şampiyonluk hatrına sayalım

Can uzun sanki 10 ondan ziyade mikautzenin daha tam olmamışı gibi geliyor bana .Olur mu olur hatta bir ihtimal daha iyi bile olabilir
Can, 10 numarada da oynayabilecek teknik beceriye sahip ama güncel profili Talisca gibi 9.5 numara, forveti ikileyen görüntüsü var

Reijnders'in gelişi Sara'nın gidişine bağlı belki ama bilakis Reijnders'i Sara ile izlemek isterdim. Oyunun iki yönünü de domine eden bir kurgu olurdu ama pek olası görünmüyor.

Sol kanat için eğer kontenjan açılırsa hem iyi bir yedek, hem de oynadığında katkı alabileceğimiz Bodo'dan Hauge çok güzel tercih olur. Dar alanda çalım yeteneği, skora katkısı falan iyi herifin. Yaşı da 26 henüz. Barış, Sane alternatifi için ideal bence.

Leao konusuna gelince de kısa sürede transfer etme ihtimalimizi görmüyorum. FB alacaksa bile fiyatı yükselsin, süreç uzasın diye salça oluyoruz gibi görünüyor.

Ancak Ağustos'un ortalarına geldiğimizde önümüzde yüksek profilli bir fırsat belirmezse haliyle10 numarada da Encico ya da Can'da karar kılınırsa ve Leao hala bir yerle imzalamamış olursa o zaman ciddiyete biner bizim için.

Geri
Üst Alt