- 4 Ağustos 2009
- 90.825
- 72.077
- 5.188
Durum öyle zatenTolgahan, Kavukçu'nun şoförü ise'ben alıyorum başkan onaylamiyor' ayağı yapıp sıyrılma çabalarına girilmiş görünmektedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum öyle zatenTolgahan, Kavukçu'nun şoförü ise'ben alıyorum başkan onaylamiyor' ayağı yapıp sıyrılma çabalarına girilmiş görünmektedir
Serhat Özbek’ti diye hatırlıyorum. Mehmet Özbek’in oğlu. Youtube’den skills videosu izleyip oyuncu aldırıyordu. Sigdurssun falan bunun transferiydi o dönem
Tolga’dan sonra yazıyor diye ben yazmıştım. Bana mı sallamış bu. Kayıtlar ortada. Hep sonra girmiş Tolga’dan.Yok değilmiş. Bir başlıkta foruma salladı orada diyor ki çok iyi dediğiniz Tolga ne zaman yazmış ben ne zaman yazmışım.
Cok aptalca bir dusunce(her seyi ileri tarihli dusunelim kafasi yani), hadi belli bir butce olabilir ama seneye stoper vs defans anlaminda da degisim yasanmasi gerekecegi kesin. 2 senelik rota cizilmeli bakincaBu dursun niye tüm bonservisleri seneye atmaya çalışıyor seneye osimhen mi satılacak
Bizimkiler ya sol stoper transferine daldılar ya da uyutmak için iyi sol stoperlere yüksek kiralık teklif ediyor diye haber çıkarttırıyorlar
Bizimkiler ya sol stoper transferine daldılar ya da uyutmak için iyi sol stoperlere yüksek kiralık teklif ediyor diye haber çıkarttırıyorlar
Ben de anlamadım ama tel gelse daha iyidir. Leao'yu istemiyorum fakat geçen sene Sane'yi de istememiştim sonra çok beğendim Leao da inş öyle olur (benim açımdan). Bunlar ugwachuew gibi bir sol kanat alıp gelirdi neyse en azından Leao alabilliyorlarsa alsınlar yoksa 30 sıkıp yine dandik bir adam almasınlar.abi mesajından hiçbir şey anlamadım
https://eksisozluk.com/entry/185386504 burada da tolgaya sallamış hareketli geçecek tweetine. Bu arada Tolga tier kaç sizin gözünüzde ben hiç tanımıyorum tutturduğu ne var şu ana kadarYok değilmiş. Bir başlıkta foruma salladı orada diyor ki çok iyi dediğiniz Tolga ne zaman yazmış ben ne zaman yazmışım.
dünkü dursun özbek böyle bi transfere izin verir mi bilemedim. leao seviyesi bi adamı alabileceğin min rakamlar bunlardır yani o da son sezonu leş attığı için. ben pek olası görmüyorum leao işiniTolga iddialı konuşmuş ama geri vites yapmak için zemini ayarlamış aynı zamanda kalkıp dün 2 gün hareketli geçecek diyip bu gün üstüne dursun Özbek onay veirrse dersen hadi len derler
1.88 yazıyor yavSol stoper demek... Çok güzel. Baas biraz kısa stoper için ama temiz ayağı var çocuğun