Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Tolgahan olmuş Kolpahan

Birkaç saate transfer bitme ihtimali yok haziran ayına kadar iyidi normalde Kolpa sıkmazdı ama fena patlattı kendini

millet uğurcanla ilkayı bilmezken ilk bu döyledi lesleylede ilk bu söyledi nerde dediği olmadı biraz hakkını verin adamın gerçi bazılarına göre tüm olumlu haber yapan Galatasarayla ilgili yalan dolan kolpa

Leao ve Reijnders ise

Nelsson fesih
Sara satış

u23 forvet
u23 stoper

10 ? (çift 8 oynayacağız o zaman)

ya da nhaga kiralanacak Enciso vs tarzı u23 10 gelecek.

reijnders gerçekten iyi bir topçu. ne kadara mal olacak bilmiyorum ama iyi bir zamanda iyi bir topçu almış oluruz.

oyunun iki yönünü oynayan ve aklı olan bir oyuncu lazımdı bize. sara'dan çıkılacak gibi duruyor. bu sebeple iyi iş yapmış oluruz.

İkiside olsa sanki daha iyi olur gibi.

dün güzel bir yorum okumustum forumda
bizde zaten sistem falan yok o yüzden leao gibi momentum yakalayip bireysel isler yapacak oyuncular lazim

Oliveira'nın iyisi.
Sergio ile tek benzerlikleri şutör becerileri olabilir. Profil olarak birbirinden çok çok farklı oyun anlayışları var. Sergio, Reijnders'e göre çok daha statik oynayan pasör birisi. Reijnders bildiğin dinamo. Topla mesafe kateder. İnce işlere girişir, rakiple boğuşur. Enerjisi tavan, atletik bir arkadaş.

Adamın kendisini tarif edişi:

“Bence ben modern bir orta saha oyuncusuyum. İki ceza sahası arasında oynayan (box-to-box) bir oyuncuyum ve modern futbolda ihtiyaç duyulan şey de tam olarak bu. Her zaman fitim, bu da bir avantaj. Ne mutlu ki hep bu şekilde kalmayı başardım. Umarım bunu mümkün olduğunca uzun süre devam ettirebilirim.”

Hala sarayı 11’e koyanlar var.İyi fıtbolcu olduğunu düşünenler var:İnanılmaz.Sara yerli bir oyuncu olsaydı içinden geçerlerdi.Nolacak böyle taraftara böyle başkan ve yönetim.
İster leao gelsin ister tijani hiç farketmez…
Bu saatten sonra bunların yapacağı transferden hayır gelmez.
Leaoya falan bu paraları vermesinler direk istifa edip defolup gitsinler.

Geri
Üst Alt