Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu arada 2 transfer birden gelirse yönetim içşn yine olumsuz. Transferlerin sarhoşluğu 1 2 gün sürüyor. Sonra yine transferler nerede diye yangın yapılıyor 😀

Hayaller Leao ve reijnders bu günü unutmayın 2 eylülde herkes Leao ve reijndersten nerelere geldik diye yönetime sövecek :asd:

saradan memnun olmadığımız için 8 numara istiyoruz 11 yapanlar reijnders yanına sara yazıyor

Bu arada 2 transfer birden gelirse yönetim içşn yine olumsuz. Transferlerin sarhoşluğu 1 2 gün sürüyor. Sonra yine transferler nerede diye yangın yapılıyor 😀
şu dediğin maalesef çok doğru- hemen canım tostos bütük başkan moduna giriliyor.

halbuki kafa aynı kafa uzun vadede sana maliyetli dönecek bir mantık olduğu garanti.

Erden Timur haricinde sadece geçen sene Osimhen maaliyetini halledebildikleri için tebrik ettim kendilerini.

İsterse dünya karması 11imiz olsun yine güven vermiyorlar bana asla.

Barış gitmek istiyormuş geçmiş olsun Can Uzun mecbur almak zorundayız.

Hull City hayırlı olsun , sabahki şom hissiyatıma edeyim. Acun rahat şekilde 40 a kadar verebilir EPL geliriyle - gerçi onca transfer yapması lazımken zorlanır epey ama belki yapar. Barış da EPL ye gitmiş olur belki zıplama yapar oradan Hull düşerse ederse.

onun parasına Can alınır muhtemelen

Can uzuna istenilen rakamı bize getirecekse eğer barış efendi gidebilir

Barış gider Leao gelirse downgrade olur.
Barış'ın kattıkları ve özellikleri özlenir burası kesin ama Leao zaten gelecek ise Leao ve Can ile orayı yenilemek çok kötü sayılmaz.(ki forvete de kayabilirler)

Barış'ın bir noktada transfer yapması gerekiyor maalesef çünkü , en azından bu şekilde bir düzenek oluşur. Ben işin içinde Acun olduğunu düşünüyorum yalan yok. Arabistana falan gideceğine daha bile hoşuna gider.

Keçiören ile gene hiç bir şeyin muhabbeti yapılmamıştır muhtemelen.

Geri
Üst Alt