Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Barış ligin bug'ı gibi adamdı gitmesi direkt güç kaybı olacak.Hem yerli olmasıda avantajdı.Yönetim idarelik yerli oyuncuda oraya bulamaz.Gidiyorsa bari iyi bir paraya gitsin 15-20 milyona falan giderse çok kötü olur.

Taraftar bu psikolojideyken bir siyah ekran storysi daha kaldıramaz tepkiler çok farklı olur. :ROFLMAO: Leao haberine denk getirmesi lazım.

Barış'a yol vermek lazım kendisi gitmek istiyor

Her sene bunun dırdırını çekemeyiz
fiziksel özelliklerini ararız ama öbür açıdan top kullanımı ve şut eksikliklerinde de pozitife dönebilir o taraf geleceklere göre.

aşırı itirazım yok saçma anlaşmalar olmadığı sürece. kendisini desteklerim ayrıca.

40'a barış'ı satıp 50'ye leao çekme işi aslında hiçte fena değil
40'a Barış'ı satıp Leao alınırsa doğru bir iş olmaz ama 40'a Barış satılıp o tutarlarda Can alınırsa o zaman bir nebze doğru bir iş olur. Üstüne bir de net bir kanat alınırsa o zaman doğru bir iş yapmış oluruz. Mevcut yabancı sınırında Barış'ın bizde olması rakiplerin hep bir adım önünde olmana yarıyor. Fener'in en büyük sorunu yerlileri olacak bu sezon. Ellerinde doğru düzgün kullanabilecekleri bir tane bile yerli futbolcu yok. Barış, Uğurcan, Abdülkerim ve hatta Yunus doğrudan dengeleri bozuyor. Barış gider de Can gelmezse rotasyonu doğru düzgün güçlendirme şansımız olmaz. Umarım bunun hazırlığını teknik ekip ve yönetim yapmıştır

Sabah yazmıştım. Leao gelirse demek ki ya Barış ya Sane gidecektir. Bunlar varken Leao'yu almak aşırı lüks ve bence gereksiz olurdu. Ama şimdi elzem, eğer ki Barış kesin gidecekse. Ve bence gitmek istiyorsa bu sefer yol verilmeli.

40'a Barış'ı satıp Leao alınırsa doğru bir iş olmaz ama 40'a Barış satılıp o tutarlarda Can alınırsa o zaman bir nebze doğru bir iş olur. Üstüne bir de net bir kanat alınırsa o zaman doğru bir iş yapmış oluruz. Mevcut yabancı sınırında Barış'ın bizde olması rakiplerin hep bir adım önünde olmana yarıyor. Fener'in en büyük sorunu yerlileri olacak bu sezon. Ellerinde doğru düzgün kullanabilecekleri bir tane bile yerli futbolcu yok. Barış, Uğurcan, Abdülkerim ve hatta Yunus doğrudan dengeleri bozuyor. Barış gider de Can gelmezse rotasyonu doğru düzgün güçlendirme şansımız olmaz. Umarım bunun hazırlığını teknik ekip ve yönetim yapmıştır
adam kendi gitmek istiyor rdaş yapacak bişey yok leao + can uzun hamlesi gelebilir giderse

Bir iki güne bariş
1000054280.webp

adam kendi gitmek istiyor rdaş yapacak bişey yok leao + can uzun hamlesi gelebilir giderse
İsteyebilir, bizim de belirlediğimiz şartlar sağlanırsa gitmesine de izin verilmeli bence ama bizim sap gibi ortada kalmak yerine bunun hazırlığını yapmış olmamız gerekir. Can + Leao ya da net bir kanat iyi bir iş olur. Rotasyonda da eksik kalıyoruz

Adminim muhtemelen Barış gider Can'a aynı parayı verip almaya çalışırız.

Ya da Can gelir sonrasında Barış gider ondan çok istiyoruzdur ama keşke Ferdi de olabilse çok temiz olur.
Can + Leao mantıklı bence

Ferdi işi olmaz oyuncular TR'den kaçıyor sen şuan istesen de gelmez , anca düşüşte veya yaşı 30 olunca gelmek isterler.

İsteyebilir, bizim de belirlediğimiz şartlar sağlanırsa gitmesine de izin verilmeli bence ama bizim sap gibi ortada kalmak yerine bunun hazırlığını yapmış olmamız gerekir. Can + Leao ya da net bir kanat iyi bir iş olur. Rotasyonda da eksik kalıyoruz
Hazırlık ve bizim yönetim iki kelime tüylerimi ürpertiyor.
giphy.gif

Barıştan sonra mecburen can'ı almak çok daha mantıklı olacak.O yüzden can'ı kesinlikle almamız lazım.

Geri
Üst Alt