Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Dursun başkan daha dün Eylül'ü işaret etti. 1 ay daha hareket olmaz.

Olay gercek ise, Baris'i Acun'a , Trabzon' un bize klasik tarifesiyle degerinin yuzde 50% fazlasi + kdv ile verin. O menajerini de bir daha kapiya yaklastirmayin.

1785425743166.webp

Tier 1 - Tolgahan yazdı gitmek istiyormuş.
Barış'tan ben bekliyordum böyle bir şey. Onun o menajer abisinin yine orası burası ayrı oynamaya başladı demek ki. Böyle olacağı belliydi Aral'ı neden almadık? Neden yerli oyuncu transferi kovalamadık, anlamak mümkün değil.
Bu saatten sonra Can Uzun'u alabileceğimiz fiyatın altına satmamalıyız Barış'ı. Berat'ı da mutlaka kadroda tutmalıyız bu sene.

Yahu arkadaş adam gitmek istiyor

Gitmek neyini anlamıyorsunuz

Satacaksın iyi paraya yerine de can ve leao alacaksın

Bu kadar basit

Gitmek isteyen adamı zorla tutamazsın

Olmaz o iş artık
geçen sene tuttuk hayvan gibi de katkı aldık

istenen teklif gelmezse kalacak seve seve

Bu Tolgahan'ın yazdığı üstünden mi Barış karalanıyor?

Ulan adam Uğurcan gidebilir falan diyordu geçen, ailevi sorunları var falan demişti.

Son zamanlarda zaten değişik değişik yazıyor sanki aynı kişi değil gibi.

Neyse gitmek istese bile Okan onu her türlü tutar bu yoklukta çokta boklamayın adamı.

Geçen sene ligde o olmasa çoğu maçta kaleye bile gidemezdik. Malum neredeyse ligde Osimhen'de yoktu.

Okan'ın taktiğinde Barış çok kritik adam kötü oynarken bile bir anda iş görebiliyor. Okan salmaz onu...
Aynen katılıyorum.

Ben topçunun zeki olanını severim. Hala gitmek istiyorsa bırakın gitsin. Gidip ne yapacak?

Leao’ya bosuna yükselmeyin

Fener alacak

Adamlar kiralik göndermek istemiyor

Geri
Üst Alt