Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Abi diyelim 15 milyon teklif geldi

Bırakacak mıyız
Yaa mümkün mü Cafer öyle bir şey

15 diyene tabiiki de kibarca küfrümüzü edip kapıyı göstereceğiz

Ben en azından can veya leao için ödenecek bonservis parasını isteme tarafındayım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaa mümkün mü Cafer öyle bir şey

15 diyene tabiiki de kibarca küfrümüzü edip kapıyı göstereceğiz

Ben en azından can veya leao için ödenecek bonservis parasını isteme tarafındayım

Kral tamam da belli ki 40 falan vermeyecek kimse

Arap kulübü geçen sene talipti bu sene ses yok

Bakın cidden bende kalsın isterim Barışın

Ama gerçekten gitmek istiyorsa da saygı duyarım ve hiç ısrar etmem

Zorla güzellik olmaz arkadaşlar

X'te haberleri okuyorum, Leao gelmesin onun yerine Jonathan Rowe getiririz o paraya diyorlar. Leao'yu istatistik ustunden elestirenler hem de. 3 gol 2 asist yapan adam gelsin. :D Bu şımarıklığımızı affetsin Allah.

Bir seyler yapmis, hala yapmaya devam eden (ki Milan gecen sene kotuydu gercekten) adami, bir seyler yapamayan ama belki yapacak adama tercih ederim.

Bu arada şahsen ben Barış'ın 40-50 milyonluk bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Evet, mükemmel bir patlayıcı güce sahip, hızlı ve yıpratıcı bir oyuncu. Ama orta desen yok, pas ve son vuruşları yetersiz. Bu tarz oyuncular belli bir süre sonra hızlı düşüş yaşayabiliyorlar. Bknz: Adama Traore, Allan Saint-Maximin.

Acun un p lige çıkması kötüoldu... İrfan ı alsana adi...

Derdi ne bu aklıevvelin iyi para kazanıyosun yeteneğin ölçüsünde oynayabileceğin en iyi birkaç takımdan birinde oynuyorsun takımın oyunu da sana uygun

Realde falan oynayabileceğini mi sanıyor acaba bu? angut menajeri bunu kandırıp duruyodur yazık
Araplardan para koparmanin pesinde gibi tabi taliplisi varsa ordan

barış'ın gitmesi için teklif gelmesi lazım. medyaya yansıyan en ufak bir haber yok
geçen seneki teklif gelse düşünülür de bizim de yerli kadromuz epey daralıyor.
bu ihtimalleri hiç düşünmeden geldik bugünlere. sonumuz hayrolsun

Barış satılsın, Leao reijnders alınsın Leao 2 gömlek üstü Barış'ın, ayrıca leş oyuncuda isterim

Barış'ım mevcut özellikleri 30 milyon eder. Yerli olduğu için 10 milyon daha koyarım. 40 yapar.

Burda okadar denildi arali alalim diye

Hatta hoca her aciklamasinda yerli oyuncunun önemine deginiyordu

Ama bizim super zeka yönetim napti? Tabiki bi bk yapmadi olan firsatlari da kacirdi. Barisin gittigi senaryoda can uzuna mahkumsun

Yada gururu birakip hakani alacaksin

Kral tamam da belli ki 40 falan vermeyecek kimse

Arap kulübü geçen sene talipti bu sene ses yok
Yaa bugünkü piyasa şartlarında

Barış gibi bir asseti

40'a satmayan yönetici terk etsin o koltuğu zaten

Fiyatın net olacak hiç polemiğe girmeyeceksin

Geri
Üst Alt