Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.020
- 10.279
- 2.168
Seni daha iyi anlayabilmem için günlük hayatta da keyfekeder çektiğin bir şeyden örnek verebilir misin Muradım 1. ÇinkomEksiğimiz yok azizim keyfekeder leao cekiyoruz taraftara hediye![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni daha iyi anlayabilmem için günlük hayatta da keyfekeder çektiğin bir şeyden örnek verebilir misin Muradım 1. ÇinkomEksiğimiz yok azizim keyfekeder leao cekiyoruz taraftara hediye![]()
Gitsin pazarda limon satsın artık...Kelleni mi vereceksin? Uzerine dusen o cunku
zurna dürümün yanına ikinci ayranı istemek gibi azizim meraklı köftecimSeni daha iyi anlayabilmem için günlük hayatta da keyfekeder çektiğin bir şeyden örnek verebilir misin Muradım 1. Çinkom![]()
Sosyal medyadan çıksın yeter ama onu bile yapamaz.Üzerine ne düşüyormuş? Harakiri yaparsa alkışlarım
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu 2 gündür genel kurul, basın açıklamaları, yarın piknik... ne ara transfer yapacak bunlar... inanmayınız asparagaslaraToplanti falan da yok bence
Adam kararli oldugunu dün gösterdi
Firsat transferleri beklenecek
Öncelik kiralik oyuncular getirmek
Sanchez in yanına da Roberto Fabian AyalaAsamoah, Ebbe Sand, Victor Agali
Al işte! Bırakın da rahatça bir şampiyonluk kutlaması yapalım birader, piknik bahane! (Tam tersi miydi yav?)Yarinki piknik basilmali. Bunlar gene mac öncesi taraftari oyaliyor. Taraftar da herzamanki gibi yiyor bu numaralari
Azizim önümüzdeki gecelerde kaldırır mıyız sence uçaklarıSanchez in yanına da Roberto Fabian Ayala![]()
Sadece gurmelerin anlayacağı bir posttu tebrik ederimSanchez in yanına da Roberto Fabian Ayala![]()
Şu postunda sonra van gobbel falan yazacaktım. O dönem kimlerin transfer edildiğini sordum AI ya. Adını sanını hatırlamadığım oyuncular gelmiş. Barry Venison ve Mike marsh ın bize transfer olduğunu hatırlıyormusun?Asamoah, Ebbe Sand, Victor Agali
Neredeyse tüm renkdaşlarımız şahsa ait uçaklarını erkenden kaldırdılar Ardam, sıra yönetimdeAzizim önümüzdeki gecelerde kaldırır mıyız sence uçakları![]()
Evet çocuktum, hazırlık maçında izlemiştim Venison sarışın uzun saçlı, of be ne biçim oyuncu demiştim, harbiden o biçimdiŞu postunda sonra van gobbel falan yazacaktım. O dönem kimlerin transfer edildiğini sordum AI ya. Adını sanını hatırlamadığım oyuncular gelmiş. Barry Venison ve Mike marsh ın bize transfer olduğunu hatırlıyormusun?