Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.198
- 3.378
- 1.148
Milanin yerinde olsam ana avrat kufurle kovardim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bir yere bonservis harcayacaklar belli. Limiti buraya kullanıp diğer transferleri gelecek seneye bölmek istiyorlar belki de. Bunu tek yapan camia biz değiliz, son yıllarda büyük kulüplerde de bu şekilde transferler oluyor. Ben bu durum kesin böyledir demiyorum ama UEFA limitlerinden kulüpler bir süredir böyle kaçıyor. Maddede de belirtilmiş zaten bariz gerçekleşmesi beklenen şartlar varsa zorunlu satın alma ile aynı değerlendiriliyor. Bu yüzden kiralama ücretini olabildiğince yüksek tutup alınıyor karşı tarafa güvence verilmesi adına. Acil para girdisine ihtiyacı olmayan kulüplerden bu şekilde oyuncu alınması mantıklı, iki tarafında işine geliyor. Diğer türlü zaten mevcut bilançoda artı yazdırmak isteyen kulüpten böyle futbolcu alamazsınDusundugumizden de aptallar bence. Bu sene limite takilmiyon da seneye nolacak okadar transfer ve opsiyon?
Adam sana iyi oyuncusunu belki alabilirler diye niye versin? Bu opsiyonlarin cogu 10 maca cikarsa devreye girer gibi birsey olmali ki kesine yakin anca verirler yoksa vermezler.
Misal lesleyi aciklamadilar ne biliyoruz opsiyonun ne oldugunu? Guvenmedigimiz muhabirler 50% dedi onu varsayarak yorum yapiyoruz burda
Takla atamıyormuş ama çalım ve gol atıyormuşleao fbye hayırlı olsun, inş sahamızda şovunu taklalalar atarak yapacaktır
Barış gidici gözüküyor yolu açık olsun.
Yaa en başından beri söylüyorumKeşke Enciso'yu alabilseler ama onu bile alabileceklerini sanmıyorum.
Zorunlu satın alma ise verir.Dursun başkana gelip Osimhen için 10 m euro kiralama 200 m euro opsiyon koyacağız desinler kendisi verir mi ?.
Derdi vs yok holding yönetir gibi yönetmeye çalışıyor klübü. Hala Cenk Ergün ün iş yapması falan hiç hoş işler değil. 2016 daki gibi bir dönem geliyor gibi. Erden Timur un kurduğu iskelet çökmek üzere, onun üzerine sadece Osimhen alındı ve ederinden daha fazlaya Uğurcan. Barış da giderse zaten seneye Osimhen de kendisi ayrılmak ister kaliteli transferlerin yapılmadığını görünce.Bu dursunla kardeşinin taraftarla Gs ile derdi ne çözemedim, artık iş parasızlık noktasından da çıktı. Paran yoksa açık açık transfer yapmıyorum bir tane 10 numara alıyorum de geç.
Saçma sapan isimleri kendileri yayıp sonra muhabirlere sallıyorlar.