Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
1785504909098.webp

halbu ki kallavi bir 10 numara alınsa.. diğerleri için fırsatta beklenir de..

musiala gelecekti niye enciso gelıyor yazıyorlar böcekler twitterdan

işte bi yalan haber bu kadar zarar verebiliyor

enciso gelincede cuesta muamelesi cekerler :d

Bu salakca tekliflerin altinda yine kendi isbilmez beceriksizlikleri yatiyor bence. Oyuncu gitmeye acik klubude satmak istiyorsa tamam bunlara gore iskartaya cikmis o herif aliriz kelepire. Bekle alirsin sen satma ozurlusun diye dunya da senin gibi mal degil. Iki tarafta istemese bile kaliteli para eder bir oyuncuyu butce yaratmak icin ucuza birakmazlar. Bir futbol takiminin butce yaratmasi icin en ideal seceneklerden biri oyuncu satmaktir da bizim capsiz beceriksizler ne bilsin boyle isleri. Kafalari bu kadar calisiyo

GS Storelardan ürün alırken beklemek lazım Eylüle kadar beklemek gerekli! Fiyatlar düşer belki

neyse abi yapacak bişey yok, bu sezon da çöküş senesi olsun. kasım gibi havluyu atarız en azından kafa rahat olur

2 sene önce aldığım osimhen anahtarlığımı iade etmeye gidiyorum storea

Ertan enkisoya teklif götürdüğümüzü yazmış diyorlar.
Düzeltme: şimdi okudum iletisini. En güvenilir muhabirlerden, ancak bu da adamın ismi enciso ancak kendisi ensico yazmış.

neyse abi yapacak bişey yok, bu sezon da çöküş senesi olsun. kasım gibi havluyu atarız en azından kafa rahat olur

işin kötüsü atmayız da, keşke çökeceksek kasım'da çöksek yeni yıla kafa rahat gireriz

osimhen vs bu oyuncular ölüsüyle sezonu nisan'a taşır

Satınalma opsiyonlu kiralık lafından bıktım

şu aptal kulubu komple silmeleri lazım

nerde genc potansiyelli topcu var ucuk rakamlarla alıyorlar

işin kötüsü atmayız da, keşke çökeceksek kasım'da çöksek yeni yıla kafa rahat gireriz

osimhen vs bu oyuncular ölüsüyle sezonu nisan'a taşır
sanmam reis, her cl maçı sonrası puan kayıpları, arada deplasmanlarda rezil younlar kayıplar derken geçen sezondan daha çok puan kaybederiz. bu sene jk iyi ts iyi, bence net kasım sonuna doğru koparız. devre arası osimhenin transferini konuşur hale bile gelebiliriz

Okan'ın yerinde olsam benden bu kadar derim ceketimi alıp giderim. Kimse de kızmaz etmez. Hatta benim çok büyük takdirimi kazanır.

Okan'ın da elbet yeterince hataları var ama onlar ayrı konu. Dursun ve yancılarının hainliklerinin ve beceriksizliklerinin haddi hesabı yok 4 yıldır.

Bu beceriksizlerin 4 yıldır kıçını kurtarıyor ama farkında değil ilk kötü gidişatta en büyük sorumlu olarak kendisini gösterecekler özellikle medyadaki malum satılık kalemleriyle.

Geri
Üst Alt