Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .

sus-bee.gif

barış oynayabileceği en uygun takımda oynayabileceği en fazla paraya oynuyor

ayrılması için hiçbir sebep yok, babası falan da mı hiç uyarmıyor acaba o salak menajerinin aklına uyuyor hala

gerçi şimdilik sadece t.han yazdı geçen seneki gibi ısrarcı olduğunu düşünmüyorum ayrılık konusunda

skandal msjlar gelıyor

Reçeteyi yazdım
Barış, Yunus, İlkay, Kaan, Gunay, Singo sat
Leao
Reijnders
Can uzun
Ponoramenko
Frank Kessie
Pavloviç
Batrakov al geç oyana
Gökhanım İlkay ve Kaan ın satılabilmesi için yıllık maaşlarını peşin verip bonservislerini de beleşten vermemiz gerek yani satış gibi görünse de bize maliyeti ikisinin en az 8 milyon euro 👀😍

Düşünsenize Vinny ile senelik 50 milyondan anlaşmışın sonra Real Madrid'e gidip 5 milyon kiralık şarta bağlı 45 milyon opsiyon diyorsun. Yakında iyice mimlenip kimse telefonlarımıza çıkmayacak.

Hala inanmaya devam edene bir şey diyemeyeceğim artık. Bu arada gerçekten Bayern'den bir isim istiyor olabiliriz hatta listenin üst sıralarında da olabilir o isim ama Musiala değil olsa olsa Gnabry olur. Saibari'yi aldılar o bölgede wonderkid Karl ve dönen Musiala'da varken artık 31 yaşında olan ve yıllık 8-9 milyon kazanan Gnabry'i satmak isteyebilir Bayern ve 10 no için de biz kendisini istiyor olabiliriz.

Isim olarak bakmissin olaya ama performans olarak gnabry daha iyi durumda ve gecen yilda musiala gibi sozlesmesini uzattilar yani neden biraksinlar. 31 yas yasli bir yas degil bu arada saibari 8 de oynayabiliyor 10 da gerektiginde forvette yani sadece 10 oynuyor gibi durumu yok. Orada herkes oynayabilir o yuzden kimse gitmez. Ne gnabry ne musila nede baskasi.

leao 3 sene önce şov yapıyordu

ndombelede bize gelmeden 2-3 sene önce 70 milyon euroluk topçuydu :)

fmde bütçe olmayınca önüme gelen kiralık teklifi yapardım şuan yönetim bu taktiği izliyor

bu safa kaanla burhana göre hergün birini bitirme noktasıan geliyoruz, yeter abi çıldırmama 1 kaldı

Geri
Üst Alt