Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    47
Bora ciddiyeti mi kalmış allah aşkına halimizin 😁
Bak yukarıda yazdigimi okudunmu.Senin sezon ortasında bir planın programın fizibilite olur .Sezon bittiğinde hamlelerini yaparsın aşırı pahalanmadan.2 ay geçti ortada ne ciddiyet var ne birşey.Bize güvenin en iyisini getireceğiz sözünden başka birşey yokki?

Barış sara ikisinden çıkıp Reijnders Leao Enciso çekmek beni mutlu eder yedeklerede 1-2 yerli oyuncu çözsünler tabi

İlla satılacaksa Keçiörengücü payı hariç kemiksiz 45 milyon avro versinler alsınlar.

Barış + Sara + Singo gidip Leao + Reijnders + Can Uzun gelmeli.

Bak yukarıda yazdigimi okudunmu.Senin sezon ortasında bir planın programın fizibilite olur .Sezon bittiğinde hamlelerini yaparsın aşırı pahalanmadan.2 ay geçti ortada ne ciddiyet var ne birşey.Bize güvenin en iyisini getireceğiz sözünden başka birşey yokki?
Ama başkanımız çok iyi niyetli 🧿

keçiören'e pay olarak 2.5 m euro + nhiaga'yı sürgün gönderelim. :/

hangi mucizelerle hocam

45 dk faulümüzün çalınmadığı fbden son dk yediğimiz gol mü, bjkye ceza sahası dışından verilen penaltıdan attıkları son dk golü mü, yoksa samsunu son 2 dk 2 gol ile yendikleri müsabaka mı
Ee biz ne diyoruz , erken havlu atalımda gıkı çıkmayan çalışmayan yönetim defolsun gitsin, 4 senedir böyle gözümüzün içine baka baka taştaş geçiyolar

Abi Can Uzun, bize Barış Alper kadar katkı verir diyebiliyor muyuz? Ben diyemiyorum, keza sola Leao ve iki tane iyi 8 ile 4 3 3 gayet de oynayabiliriz.
4-2-3-1, sığırpress ve 9.5 numara olayından vazgeçmeyiz Azizim.

Can Uzun bizim için değerli çünkü Osi 2 tane stoperi çekiyor yay üstünden geçen sene adam akıllı gol atamadık bomboş tonla şut çektik o boşluklarda Can kalsa baya şov yapabilir.

Geri
Üst Alt