Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.085
- 59.813
- 3.473
cl harbiden korkutuyorHer yer zayıfladı ya. Bu sezon gol yeme rekoru gelebilir
max 6-7 pts toplarız diyorum cidden o da kura şansımız olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cl harbiden korkutuyorHer yer zayıfladı ya. Bu sezon gol yeme rekoru gelebilir
35 milyon £ a hayır diyenin aklına şaşarım Muradım.Azizim simdi saldıracaklar sana keske bu kadar sert girmeseydin![]()
Bende aynıyım 1 haftadır oyun bile oynayamadım adam akılı kafam transferde
Bak yukarıda yazdigimi okudunmu.Senin sezon ortasında bir planın programın fizibilite olur .Sezon bittiğinde hamlelerini yaparsın aşırı pahalanmadan.2 ay geçti ortada ne ciddiyet var ne birşey.Bize güvenin en iyisini getireceğiz sözünden başka birşey yokki?Bora ciddiyeti mi kalmış allah aşkına halimizin![]()
Valla 6-7 de toplayalım artık ama ilk 2 torba takımları bizi biçer geçer. 1 yaş yaşlandık, omurga artık taşıyamıyor takımıcl harbiden korkutuyor
max 6-7 pts toplarız diyorum cidden o da kura şansımız olursa
Ama başkanımız çok iyi niyetliBak yukarıda yazdigimi okudunmu.Senin sezon ortasında bir planın programın fizibilite olur .Sezon bittiğinde hamlelerini yaparsın aşırı pahalanmadan.2 ay geçti ortada ne ciddiyet var ne birşey.Bize güvenin en iyisini getireceğiz sözünden başka birşey yokki?
Abi Can Uzun, bize Barış Alper kadar katkı verir diyebiliyor muyuz? Ben diyemiyorum, keza sola Leao ve iki tane iyi 8 ile 4 3 3 gayet de oynayabiliriz.Barıştan gelen parayla Can Uzun bile alamıyoruz üstüne 10 daha koymamız gerekecek.
Hocam defans ortada , gittimi?Bizim mi haberimiz yok.Kapi gibi Abdülkerim sanches Galatasaray'daHer yer zayıfladı ya. Bu sezon gol yeme rekoru gelebilir
Ee biz ne diyoruz , erken havlu atalımda gıkı çıkmayan çalışmayan yönetim defolsun gitsin, 4 senedir böyle gözümüzün içine baka baka taştaş geçiyolarhangi mucizelerle hocam
45 dk faulümüzün çalınmadığı fbden son dk yediğimiz gol mü, bjkye ceza sahası dışından verilen penaltıdan attıkları son dk golü mü, yoksa samsunu son 2 dk 2 gol ile yendikleri müsabaka mı
İyi niyet demeyelimde 4 sene şampiyonluk gücü diyelim ona.Ben hallederim modu.Ama başkanımız çok iyi niyetli![]()
4-2-3-1, sığırpress ve 9.5 numara olayından vazgeçmeyiz Azizim.Abi Can Uzun, bize Barış Alper kadar katkı verir diyebiliyor muyuz? Ben diyemiyorum, keza sola Leao ve iki tane iyi 8 ile 4 3 3 gayet de oynayabiliriz.
Ben demiyorum valla Okan hocamız diyorİyi niyet demeyelimde 4 sene şampiyonluk gücü diyelim ona.Ben hallederim modu.