Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    31
Leao çok hantallaşmış ne yapacağız biz yavaş kanat oyuncusunu

Bir kac ayi icinde bence maaslar gec ödeniyor haberleri cikar. Devre arasi Osimhen bile satilirsa artik sasirmam. Parayi tamamen projeye harcadilar gibi geliyor bana

Barış için 40 milyon euro veriyorlarsa kabul edilir. Hatta açılış teklifi ise 45'e bile satılır.

Bizim oğlan da yeniliyor antrenman maçında yandık anasını satayım...

Yahu madem kiralık gideceksiniz
Kiralanabilecek adamlara gidin
Endrick gibi biri var gidin Madrid'e büyük ihtimal kiralayacaklar
Elinizde Endrick gibi devasa yatırım yaptığınız bir potansiyel olsa, onu herhangi bir takıma 'Oynarsa oynar' kafasıyla bonservissiz veya garantisiz kiralar mısınız? Adamlar bizim ligdeki gibi kulüp yönetmiyor arkadaşlar. Real Madrid o seviyedeki bir oyuncuyu kiralıyorsa, gideceği takımda banko 1. santrfor olmasını ve süreklilik almasını şart koşar. Oyuncu geliştirme aklı böyle çalışır.

Çıkan isimler arasında yangın yapmam gereken bir isim varsa oda Reijnders olur. Bize atlatacağı seviye inanılmaz olur. Hatta yanına Nijmegen'den Sano falan alınırsa orta saha Sano-Reijnders ve Torreria olan maçlarda rakip nefes alamaz gibi geliyor.

Bu arada bir futbolcunun adı geçince hangi takım ne zaman ilgilenmiş vb. haberlere anında erişip burada yorumluyoruz. Bazı arkadaşlar nereden bulduğumuzu merak ediyor olabilir. Şöyle çok sağlam bir site var, oradan futbolcunun adını aratıp tüm haberlere, kaynaklarıyla ve haber tarihiyle ulaşanilirsiniz;

Çok da sağlam değil yav.
Burada tm tartışılırken o kadar adamız bir araya gelip geliştiremiyor muyuz dedikten sonra bir futbol players api araştırmaya koyulmuştum ardından bunlar kurulduktan çok kısa süre sonra denk geldim.
Bot yada ai kullanarak mı artık neyse haberleri çekiyorlar.
Tüm haberlerin doğruluğu yok. Ama arayüz ve derli topluluk bakımından çok nokta atışı bir site hakkını yiyemem.

Beklentilerinizi düşük tutun arkadaşlar. Bu adamlar malesef takım kurma ve yönetimi açısından beceriksiz insanlar. Ben rakiplerimin yetersizlikleri ve aptalca verilen puanları sayesinde şampiyon olduğumuzu biliyorum ama başımızdakiler kendilerinin yönetimiyle sağladılar sanıyorlar. Bu sene büyük bir kırılma meydana gelecek diye düşünüyorum. İlk 3 bile yapamayız mevcut durumumuzla. Şampiyonlar Ligi ise tarihimize kara bir leke olarak geçecek

Geri
Üst Alt