Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.496
- 1.291
- 1.523
Videodan anlaşılmaz gerçi ama Batrakov hiç çekmedi ya, çok mid duruyor açıkçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin resmi olarak açıklayacakmis trabzonSalah ve Trabzon ne alaka, yabancı basında haberleri çıkıyor
Skill videosuna çöp diyen arkadaşlar videolarda ne görmek istiyor? Oyuncuyu övmek için söylemiyorum ama iki bilek hareketi, topuk pasları, 5-6 kişiyi tek pozisyonda çalımladığını mı görmek istiyor? Örneğin şu videoya bakarsak çocuk çevresini oynatan, hızlı düşünen, boş koşulara anında reaksiyon veren oyun aklı gibi görünüyor. Fena şutlar çıkartmıyor, iyi de bir pasör gibi. Bizim oyunumuzda eksikliğini hissettiğimiz hücum mile arka tarafın bağlantısını sağlayacak o meziyetler var gibi görünüyor. Yeteneksiz mi şimdi bu çocuk?
Bazı arkadaşlara şöyle videolar gerekiyor galiba yetenekli demek için
Alın çerezinizi izleyin, oldukça keyifli sekanslar var Boufal'ın videolarında
Skill videosuna çöp diyen arkadaşlar videolarda ne görmek istiyor? Oyuncuyu övmek için söylemiyorum ama iki bilek hareketi, topuk pasları, 5-6 kişiyi tek pozisyonda çalımladığını mı görmek istiyor? Örneğin şu videoya bakarsak çocuk çevresini oynatan, hızlı düşünen, boş koşulara anında reaksiyon veren oyun aklı gibi görünüyor. Fena şutlar çıkartmıyor, iyi de bir pasör gibi. Bizim oyunumuzda eksikliğini hissettiğimiz hücum mile arka tarafın bağlantısını sağlayacak o meziyetler var gibi görünüyor. Yeteneksiz mi şimdi bu çocuk?
Showunu yapıyorYakup hayatında ilk defa haber tutturacak o da bizimle ilgili degil.
Batrakov bir de piyasaya dün çıkmış bir yeni doğan değil ki, çocuğun ismi uzun süredir zaten Avrupa kulüpleri ile anılıyordu. Ben de isterim oyunu daha olgunlaşmış net bir isim gelsin ama Batrakov'a da alt yapıdan yeni çıkmış çocuk muamelesi yapılması garip geliyor. Rusya turnuvalardan banlı olmasa muhtemelen bu yaz Avrupa'da bir takıma imza atmıştı bileSadece eksik kısımları konuşuluyor. Doğru yaptığı şeyleri konuşunca FMci oluyorsun.Ne tip bir 10 numara aradığımıza bağlı. Mertens'in oyun tarzına Can'dan da Enciso'dan da daha yakın. Pas istatistikleri ikisini de 2'e 3'e katlıyordur.