Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    95
Ts için değerlendirirsek salah doğru hamle olur o genç takıma bir tane böyle elit kaşar lazımdı onu buldular, doğru hamleyi yaptılar

Bizim için Batrakov u değerlendirirsek doğru hamle değil 10 numara emanet edilmez öyle herkese
Bence her iki takim icin de dogru hamle cocugun yasi 21 istatisikleri cok iyi.Ceza sahasi sut var duran top var.Bizim takimda da kasar cok.Davinson Torreira Lemina Sallai Sane yaslari ilerliyor doymusluklari var.Sara Osimhen Jakops yas olarak iyi seviyedeler ancak takimda kaliteli genclik asisi eksigi var.Lesley hakkinda olumlu olumsuz birsey diyemem daha net gormedik cunku ancak ancak Lesley ve alinirsa Batrakov bizim icin onemli transfer olur.Problem burda ornek veriyorum Leao almis olsaydik Lesley ve Batrakov cok daha heyecan verici gelirdi taraftara ve kaybedilen hava yakalanilirdi.

Batrakovun yarısı 5 tane Can Uzun eder, topçu'dan anlamayan yorum yapmasın bi zahmet

Morutan o dönem Osimhen ile oynasa her şey farklı olurdu 👀
Bak sen çok değişik bir arkadaşsın

Burda ahmet kutucu diye ağladın geçen devre arası fb alacak diye gördük

Ondan önce oguz aydin

Ondan once rashica

Psgnin nerdeyse alacağı adama da laf etme

Encisodan iyi duruyor batrakov özellikleri itibariyle

Bence her iki takim icin de dogru hamle cocugun yasi 21 istatisikleri cok iyi.Ceza sahasi sut var duran top var.Bizim takimda da kasar cok.Davinson Torreira Lemina Sallai Sane yaslari ilerliyor doymusluklari var.Sara Osimhen Jakops yas olarak iyi seviyedeler ancak takimda kaliteli genclik asisi eksigi var.Lesley hakkinda olumlu olumsuz birsey diyemem daha net gormedik cunku ancak ancak Lesley ve alinirsa Batrakov bizim icin onemli transfer olur.Problem burda ornek veriyorum Leao almis olsaydik Lesley ve Batrakov cok daha heyecan verici gelirdi taraftara ve kaybedilen hava yakalanilirdi.

Dursun kimseyi alamaz yine yalan dolan kolpa

Son gün menajerlere sarılır anca

Bu arada fb onumuzdeki yil transfer olaylari yuzunden daha yuksek cezalar alacak o yuzden bu donem saldiriyorlar.

Arkadaş FB 42 milyar borçla(800 m. avro) 40,50'lik transfer yapıyor Ş. Ligi parası bile 50 kağıt hâlâ transfer yok!
Leao, Rejinders, Enciso felan neyse alın gelin artık, lig başladı.

Bak sen çok değişik bir arkadaşsın

Burda ahmet kutucu diye ağladın geçen devre arası fb alacak diye gördük

Ondan önce oguz aydin

Ondan once rashica

Psgnin nerdeyse alacağı adama da laf etme

Encisodan iyi duruyor batrakov özellikleri itibariyle
O yüzden Batrakov'u istemiyorum bana net isim getir. Öyle ne vereceği belirsiz isim getirme git Bruno yaz 21 yaşında Avrupa'da bile olmayan ligin bebesini ne yapayım.

Geri
Üst Alt