Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence her iki takim icin de dogru hamle cocugun yasi 21 istatisikleri cok iyi.Ceza sahasi sut var duran top var.Bizim takimda da kasar cok.Davinson Torreira Lemina Sallai Sane yaslari ilerliyor doymusluklari var.Sara Osimhen Jakops yas olarak iyi seviyedeler ancak takimda kaliteli genclik asisi eksigi var.Lesley hakkinda olumlu olumsuz birsey diyemem daha net gormedik cunku ancak ancak Lesley ve alinirsa Batrakov bizim icin onemli transfer olur.Problem burda ornek veriyorum Leao almis olsaydik Lesley ve Batrakov cok daha heyecan verici gelirdi taraftara ve kaybedilen hava yakalanilirdi.Ts için değerlendirirsek salah doğru hamle olur o genç takıma bir tane böyle elit kaşar lazımdı onu buldular, doğru hamleyi yaptılar
Bizim için Batrakov u değerlendirirsek doğru hamle değil 10 numara emanet edilmez öyle herkese
Naif istifa sesleri değil, ağır istifa sesleri lazım.Yarın maça gidecek arkadaşlar stadı yıkın bu iş başka türlü olmayacak
Bunlar laftan anlamıyor anlamayacaklar
Bi ara yanıp tutuşulan Zakharyan vardı.
Rusya liginin kalitesi eskisinden uzak bizim alt liglerde de geçen sene Diagne gol kralı olduZakharyan aile kurbanı daha çok
Batrakov bunu 2 ye katlamis istatiatiklerde 2 sezondur
Bak sen çok değişik bir arkadaşsınMorutan o dönem Osimhen ile oynasa her şey farklı olurdu![]()
Hepsini silmiskahvemanyak entrylerini mi silmiş? leao reijnders ali cabbar diyip 80 tane entry girmişti
Bence her iki takim icin de dogru hamle cocugun yasi 21 istatisikleri cok iyi.Ceza sahasi sut var duran top var.Bizim takimda da kasar cok.Davinson Torreira Lemina Sallai Sane yaslari ilerliyor doymusluklari var.Sara Osimhen Jakops yas olarak iyi seviyedeler ancak takimda kaliteli genclik asisi eksigi var.Lesley hakkinda olumlu olumsuz birsey diyemem daha net gormedik cunku ancak ancak Lesley ve alinirsa Batrakov bizim icin onemli transfer olur.Problem burda ornek veriyorum Leao almis olsaydik Lesley ve Batrakov cok daha heyecan verici gelirdi taraftara ve kaybedilen hava yakalanilirdi.
Bi ara yanıp tutuşulan Zakharyan vardı.
O yüzden Batrakov'u istemiyorum bana net isim getir. Öyle ne vereceği belirsiz isim getirme git Bruno yaz 21 yaşında Avrupa'da bile olmayan ligin bebesini ne yapayım.Bak sen çok değişik bir arkadaşsın
Burda ahmet kutucu diye ağladın geçen devre arası fb alacak diye gördük
Ondan önce oguz aydin
Ondan once rashica
Psgnin nerdeyse alacağı adama da laf etme
Encisodan iyi duruyor batrakov özellikleri itibariyle