Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    107
Bu takımın net sorunu 10 numara olmamalı işte, 10 numaran yoksa git başka oyun oyna. O da yok, bu takımın çok sorunu var. Camianın içinde kimse iş bilmiyor
4-3-3 hayatta hoca oynamaz 4-2-3-1'in dışına yani 9.5 numaralı sistem hariç oynabileceğimiz tek senaryo yok o yüzden bize lazım çünkü bildiğimizin dışına çıkmayacağız geçen sene Cuesta, Frankowski geldi 3-4-1-2 için hazırlık yaptık 1 maç denedikten sonra panikle yine 4-2-3-1'e döndük.

Uçak italyayi geçmiş

Hangi yavşak saldı bu bilgiyi

Piyasada 10 numara yok. Harbiden yok bizim istedigim yildiz kasar topcu zaten yok bruno vs gelmiyo iste yada alamiyoz her neyse. Genc potansiyellerde ice sinmiyor kapali kutu. Gotumuzle inatlasmanin anlami yok 3 merkezli duzene gecelim iste al tijaniyi sarada kalsin. Mis gibi olur illa 4 2 3 1 mi oynayacaz
10 no ile oynayan yeryüzünde kaç takım var onada bakmak lazım .

Bi ara yanıp tutuşulan Zakharyan vardı.

1785580312578.webp

Zakharyan aile kurbanı daha çok

Batrakov bunu 2 ye katlamis istatiatiklerde 2 sezondur

Zakharyan şişirilmiş bir topçuydu. Adam La Liga'ya gitti. Aile kurbanı niye olsun? Bir futbolcu Türkiye yerine İspanya'yı seçiyorsa kariyeri için doğru adım atmış demektir. Ama İspanya'da tutunamıyorsa demek ki o seviyelerin topçusu değil.

4-3-3 hayatta hoca oynamaz 4-2-3-1'in dışına yani 9.5 numaralı sistem hariç oynabileceğimiz tek senaryo yok o yüzden bize lazım çünkü bildiğimizin dışına çıkmayacağız geçen sene Cuesta, Frankowski geldi 3-4-1-2 için hazırlık yaptık 1 maç denedikten sonra panikle yine 4-2-3-1'e döndük.
Bizden bir cacık olmaz Umut.

5 büyük ligte 10 nolu sistemle oynayan hangi takımlar var cidden merak ediyorum

Bizden bir cacık olmaz Umut.
Zaten sorun burada transferde doğru yapamıyoruz, sistemde 4-3-3'e dönüp daha iyi hale gelebilecekken hoca sürekli bildiğinde ısrar ediyor, kulübün içi herkes kafasına göre hareket ediyor. 4/4 yaptık diye başkan bu başarıyı Ağustos-Eylül'de buluyor ben bilirim diyor.

Biz yandık zaten.

Haberi goremedim ben leaquipe de.
Şu haber muhtemelen de aboneye açık. Strasbourg’un Barco transferini oyuncu açıklamasına rağmen Chelsea duyurmamış. Para lazım bunlara

Ya şu leaoyu halledin bir an önce. Sonra Barış’ın tripleriyle uğraşmayın.

Geri
Üst Alt