Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    71
Şampiyon olacağız tabii ki, saçmalama. Biz kendi beklediğimiz seviyeye göre bir cacık olamıyoruz. Bunların seviye yerlerde. Öyle duraksama falan yok, yine şampiyonluğun en büyük adayıyız. 2 mağlubiyete tepe taklak gidecek rakiplerin varken öyle bu sezon gitti falan yok
CL'yi salarsak olur ama CL asılırsak maç seçerlerse bu sefer olmaz bizim ilk maçların aşırı zor olup Kasım gibi komple lige dönmemiz lazım.

Çorum, Amed, Göztepe, Samsun bu sene lig çok zor olacak her puan kaybı sıkıntı ki derbilerde bir o kadar zor olacak.

Beklerin top dağıtamıyorsa, kanatların orta sahalaşmıyorsa; kadrona en kral 10 numarayı koysan bile rakip onu 2 kişiyle izole eder, takım da uzun top vurmaktan öteye geçemez.
10 numara sevdası bizim ülke dışında başka ülkelerde de var mı acaba?

Uçak fransa nice de inmiş

Bu nexyi dovecegim sonunda

Davar seni

Adamlar bertug alıyor

Bunun CL tecrübesi mi var da alternatifini bu kriterlere göre bakıyoruz?
Beklenen 10 numara boyle bir on numara diye ben bu ozellikleri dizdim, sizin fikrinizi merak ediyorum, 25-30m'a "işte Galatasaray'ın 10 numarası" diyeceğiniz oyuncu kim olurdu diye. Benimkisi merak. CL oynamamis, sakatlik sorunu olan biri de olabilir.

Ben zaten musiala ya da bruno fernandes gelir diyorum ama batrakov çok yetenekli kesinlikle

Ruysa ligi endiseyi cok hakli bence. Savas sonrasi herifler piyasadan silindi bir allahin kulu donup bakmiyordur ne haldeler diye araplar bile daha goz onunde. Ligleri ne seviyede vs referans alinacak gibi degil buyuk patlatabilir
3. ligden kerem, barış gelmiş oynamış lig işine o kadar takılmaya gerek yok. sonuçta gedson da orada oynamıyor mu. oyuncu iyiyse iyidir. Mısır liginden topçu aldık gece hayatı muhabbeti olmasaydı muhtemelen daha iyi olacaktı mostafa. üstelik zarar etmedik.

Skill videosuna çöp diyen arkadaşlar videolarda ne görmek istiyor? Oyuncuyu övmek için söylemiyorum ama iki bilek hareketi, topuk pasları, 5-6 kişiyi tek pozisyonda çalımladığını mı görmek istiyor? Örneğin şu videoya bakarsak çocuk çevresini oynatan, hızlı düşünen, boş koşulara anında reaksiyon veren oyun aklı gibi görünüyor. Fena şutlar çıkartmıyor, iyi de bir pasör gibi. Bizim oyunumuzda eksikliğini hissettiğimiz hücum mile arka tarafın bağlantısını sağlayacak o meziyetler var gibi görünüyor. Yeteneksiz mi şimdi bu çocuk?

Bazı arkadaşlara şöyle videolar gerekiyor galiba yetenekli demek için :asd:

Alın çerezinizi izleyin, oldukça keyifli sekanslar var Boufal'ın videolarında

Ṣu topcu aranan kan gibi gözukuyor videolarda. Ama gercekte öyle olmadi

ligler cok farkli, ambargodan dolayi avrupada görme sansimiz da olmadi. 10 numara icin girilecek risk degil

ha bu alinip bir tane de tecrubeli 10 no alinirsa alalim derim. Ama öyle birsey olmayacagini hepimiz biliyoruz

1785581174955.webp

1785581262900.webp

Reijnders

Baris giderse Günayi'da yollayip Gurbo kontenjani acalim. Ondan sonra Freiburgun 3 tane sol beki var diye Berkay Yilmaz ikna etmeye ugrasalim. Nürnberg taraftarina göre asiri hücumcu bir sol bekmis kendisi. Belki hoca onu cizgiye inen sol acik olarak devsirtir. Üstüne birde Ahmetcan veya baska bir Türkiye'de altyapisini gelistirmis bir Stoper alirsak, Türk rotasyonunu biraz düzeltmis oluruz.

Ṣu topcu aranan kan gibi gözukuyor videolarda. Ama gercekte öyle olmadi

ligler cok farkli, ambargodan dolayi avrupada görme sansimiz da olmadi. 10 numara icin girilecek risk degil

ha bu alinip bir tane de tecrubeli 10 no alinirsa alalim derim. Ama öyle birsey olmayacagini hepimiz biliyoruz

Ben de garanti bir isim alınsın istiyorum zaten. Genel olarak videolardan çöp yorumu yapılmış o nedenle yazdım o mesajı. Bu arada oyuncunun adı Avrupa kulüpleri ile uzun bir süredir anılıyor, öyle Romanya liginde birilerinin ricası ile ismi önümüze düşen birisi değil. Kıyası video üzerinden yaparsak o mesajda da paylaştığım Boufal, bugün Avrupa'nın en iyi takımlarında takılıyor olurdu. İzlemesi en keyifli videoların sahibi herif ama kariyeri berbat.

Bu sorunu çözebilmenin binbir türlü yolu var. Bunu pasör elindeki profillere göre Mariano gibi pasör bir bek ile çözersin, pasör bir derin oyun kurucu bulup 6 numara ile çözersin. Üçlü orta saha ile dinamik bir yapı kurar bu şekilde çözersin. Varsa elinde Kane gibi bir adam, onunla çözersin. Böyle bir profil alırsan Osimhen'e Barış'a dandun vurmana gerek kalmaz. Bu adamlar gelip topu alıp baskıyı da kırar, oyunu da kurar. Tabii ki de doğru profiller alınırsa sorunun çözülür. Burada Okan Buruk'un da bunu dert edinip çözüm üretmesi gerekiyor tabii ki. Geçen sezon dönem dönem bunu dile getirdi, bu sezon bunu görmeyeceğimizi umut ediyorum. Hazırlık maçlarında da nispeten doğru işler yapıyorduk bu konuda. Reijnders gibi bir 8 numara aldığını varsayalım, hocan topu şişirin dese bile o topu gidip Reijnders alır. Gidip topu şişiremezsin. Transfer bu nedenle önemli, doğru profilleri bir an önce almalıyız.
Elinde pasör bir bekin yok, pasör bir 6 numaran yok, elinde iki tane 8 pasörün var İlkay ve Sara ama çözemedik bir türlü. Sadece bir oyuncu ile çözülecek bir konu değil bu. İnterde hem Hakan oynuyor hem Barella oynuyor, sol bekte oyun bilgisi ve tekniği üst düzey DiMarco vardı sağ tarafta ise fizik kapasitesi yüksek bir oyuncu yeterli dediler sağ taraftan feragat ettiler. Kaldı ki ellerindeki santraforun da topla arası iyi.

Bizim stoperlerimiz beklerimizden daha teknik, Barış'tan daha teknik daha iyi oyun bilgisine sahipler. Lemine ve Torreria top kazanımında üst düzey ama top bize geçtiğinde eksikler. Build up katkısı alamıyorsun, ceza sahası içine sinsice koşuları yetersiz.

Batrakov istediği kadar yalanlansin

3 -5 gune bitme ihtimali yüksek.

Baktim.

Ve ayrica Muazzam bir uyum var aramızda cocukla,sizin yüzünüzden 9 haziran doğumlu birini almayalım mi

Geri
Üst Alt