Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.640
- 91.795
- 5.093
Bu kanal sahibine bandıracağım. Az kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların ayakkabısı bile alamaz ya, çocuğu izlerken resmen Baby Messi görüyorduk çıkış yaptığı yıl. Son sezon abuk sabuk bir taktikte heba edildi ama uçuk kaçık bir yetenek. Bunların Portekizli alabileceği tek 10 numara Mateus Mane olur ki onu bile alabilirler mi tartışılır. O da popüler bir isimMora'yı alsın 1 hafta dursun a tek laf etmicem
Mora imkansız olduğu için benim de yapmam imkansız olan bir şey söyledim. Mane alabilmeleri daha kolay mevcut kulübünün durumu ve pek taliplisi olmaması sebebiyle. He ben pek sevmiyorum Mane yiBunların ayakkabısı bile alamaz ya, çocuğu izlerken resmen Baby Messi görüyorduk çıkış yaptığı yıl. Son sezon abuk sabuk bir taktikte heba edildi ama uçuk kaçık bir yetenek. Bunların Portekizli alabileceği tek 10 numara Mateus Mane olur ki onu bile alabilirler mi tartışılır. O da popüler bir isim
Mane miWolves teki siyahi bebe bunların alabileceği kalibrede. takımı küme düşmüş, isteyeni de yok galiba
Bu kanal sahibine bandıracağım. Az kaldı.
evetMane mi
İkisini de tanımıyorum, ama senin futbol bilgine güvendiğim için morayi alırlarsa beline mora dövmesi yaptırmak isteyen 5 renktasima masrafları benden olmak üzere mora dövmesi hediye edeceğim.Mora imkansız olduğu için benim de yapmam imkansız olan bir şey söyledim. Mane alabilmeleri daha kolay mevcut kulübünün durumu ve pek taliplisi olmaması sebebiyle. He ben pek sevmiyorum Mane yi
Bence fiyat arttırma çabalarıdır kanks.Bulmuşlar bizim gibi kulübü.İyi 1 yöneticileri varsa bonuslarla 45 milyon Euro'ya bile satabilirlerknks adamlar yalanladı dün batrakov u diyorsan eğer
Onu takip eden çok kulüp var. 30-35 m pound istiyorlar
benden de 1 er vazelinİkisini de tanımıyorum, ama senin futbol bilgine güvendiğim için morayi alırlarsa beline mora dövmesi yaptırmak isteyen 5 renktasima masrafları benden olmak üzere mora dövmesi hediye edeceğim.
Mane ile de ilgilenen bayağı bir takım var. 40m€ civarı bir bonservis talebi var demişler Manu'dan. Kaldı ki Mora da Mane de bizim oyunun oyuncuları değil. Hem oyunları hala yeterince olgun değil, hem de bizim istediğimiz profiller değil. Mora alınacak ve kanat gibi oynayacak yanına da bir orta saha alınacak deseler muhteşem ötesi olur ama o çocuğu buraya getirebilmenin imkanı yok. Saçma sapan bir potansiyeli, yeteneği var.Mora imkansız olduğu için benim de yapmam imkansız olan bir şey söyledim. Mane alabilmeleri daha kolay mevcut kulübünün durumu ve pek taliplisi olmaması sebebiyle. He ben pek sevmiyorum Mane yi
1 hafta sonra ?Mora'yı alsın 1 hafta dursun a tek laf etmicem
Aynı müziği koyup duruyor videolara zaten, prensiplerime aykırı bu kadar üşengeç videolar@Aras Şimşek Kanal'ın sahibi Aras![]()

Ozi'ye meşhur capsini atarsın heaaaaaAynı müziği koyup duruyor videolara zaten, prensiplerime aykırı bu kadar üşengeç videolar![]()
Ozi'ye meşhur capsini atarsın heaaaaa![]()