Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    145
1785660137139.webp

Hala aklıma geldikçe gülüyorum bu nedir la :asd:

Mane ile de ilgilenen bayağı bir takım var. 40m€ civarı bir bonservis talebi var demişler Manu'dan. Kaldı ki Mora da Mane de bizim oyunun oyuncuları değil. Hem oyunları hala yeterince olgun değil, hem de bizim istediğimiz profiller değil. Mora alınacak ve kanat gibi oynayacak yanına da bir orta saha alınacak deseler muhteşem ötesi olur ama o çocuğu buraya getirebilmenin imkanı yok. Saçma sapan bir potansiyeli, yeteneği var.

Ekli dosyayı görüntüle 330090
şuradaki takımların %75 i ciddi olarak istese alırdı zaten. Öyle takımlar.

Mane ile de ilgilenen bayağı bir takım var. 40m€ civarı bir bonservis talebi var demişler Manu'dan. Kaldı ki Mora da Mane de bizim oyunun oyuncuları değil. Hem oyunları hala yeterince olgun değil, hem de bizim istediğimiz profiller değil. Mora alınacak ve kanat gibi oynayacak yanına da bir orta saha alınacak deseler muhteşem ötesi olur ama o çocuğu buraya getirebilmenin imkanı yok. Saçma sapan bir potansiyeli, yeteneği var.

Ekli dosyayı görüntüle 330090
Bu Mora denen çocuk geçen yaz Arap takımıyla anlaşmadı mı?

şuradaki takımların %75 i ciddi olarak istese alırdı zaten. Öyle takımlar.
Bonservis talebi çok yüksek. Örneğin ManU haberinde; ManU 20m£ teklif edecek denilmiş, Wolves 35m£ bekliyormuş. Potansiyeline yatırım yapmak istiyor kulüpler, oradakilerin hiçbirisi alıp da 11'ine koymayacak adama 40m€ para harcamak istemez zaten. Bizim de gidip 30-35 vermeyeceğimiz gerçeğini düşünürsek bize de uzak bir isim bence

Takımın en önemli iki eksiği merkez orta saha ve 10 numaraydı. Birini Uguçükü denilen saçma sapan bir herfile kapattıklarını zannediyorlar. 10 numaraya da muhtemelen birilerinin wonderkid ayağına çakacak yer aradığı sıradan bir velet alacaklar.

Stoper, kanat, forvet konusuna hiç değinmiyorum bile.

Becereksizler.

Takımın en önemli iki eksiği merkez orta saha ve 10 numaraydı. Birini Uguçükü denilen saçma sapan bir herfile kapattıklarını zannediyorlar. 10 numaraya da muhtemelen birilerinin wonderkid ayağına çakacak yer aradığı sıradan bir velet alacaklar.

Stoper, kanat, forvet konusuna hiç değinmiyorum bile.

Becereksizler.
Öyle düşündüklerini sanmıyorum açıkçası. Merkezi Lesley ile kapattıklarını sansalar Reijnders ismi bu kadar gündemde kalmazdı diye düşünüyorum. 10 numaraya Okan Buruk tartışılmayacak net bir isim alacağız dedi ama kendisi Tier 10 olduğu için pek güven vermiyor :asd:

Ben de gece bunu demek istemiştim. Oyununu bilmiyorum ama istatistikleri dramatik şekilde düşmüştü
topcuyu bilmiyordum istatistiklerine baktim bende sasirdim belki iyidir bilmiyorum ama Benfica ve Portoda oynayan her genc iyi zannediliyor herhalde

kimi alacagiz ulan!!!

Onu biliyorum. Eğer çocukla anlaştılar ise Arap ligine giden buraya da gelir.
Çocuğu bir şekilde ikna edebilirsin zaten paraydı, basamak kulüp vb. sözleşmelerle de Porto'ya 19 yaşında kariyeri ne yöne doğru evrilecek, karakteri olgunlaşmamış bir çocuğa 70m€ veremeyiz. Bizim şu an herhangi birisine zaten 70m€ verebileceğimizin ihtimali yok gibi görünüyor 😅

Öyle düşündüklerini sanmıyorum açıkçası. Merkezi Lesley ile kapattıklarını sansalar Reijnders ismi bu kadar gündemde kalmazdı diye düşünüyorum. 10 numaraya Okan Buruk tartışılmayacak net bir isim alacağız dedi ama kendisi Tier 10 olduğu için pek güven vermiyor :asd:
Reijnders veya 10 numara diye bakıyorlar bence olaya.

Bonservis talebi çok yüksek. Örneğin ManU haberinde; ManU 20m£ teklif edecek denilmiş, Wolves 35m£ bekliyormuş. Potansiyeline yatırım yapmak istiyor kulüpler, oradakilerin hiçbirisi alıp da 11'ine koymayacak adama 40m€ para harcamak istemez zaten. Bizim de gidip 30-35 vermeyeceğimiz gerçeğini düşünürsek bize de uzak bir isim bence
eylül ayı transferi :asd:

Geri
Üst Alt