GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 102

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
102/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halukla Gökhan cidden büyük algıcılar

Sabah Pedro fb olayı patlak veriyor, Galatasaray'ın oyuncuyu elinden kaçırdığı açık oluyor

Twitter'da herkes Cenk Ergünü linç etmeye başlıyor, bedava Avrupa'yı gezdi, bedava tatil yapıyor, istifa etti, istifa edecek, transferleri bitiremiyor diye

Herkes açıklama istiyor kulüpten, Cenk Ergün de çıkıp açıklama yapıyor transfer görüşmelerini ben yapmıyorum, bana başka bir görev verildi takımlayım diye

Sonra gece olunca Halukla Gökhan Pedronun maliyeti 4.2yken 6.5 e çıktığına kısaca değinip fb olayını doğruluyorlar ama Erden Timur'a tek kelime bile etmeden transferlerle ilgilenmeyen Cenk Ergünü linçliyorlar???
dmden bunu konusuyorum bende arkadaşlarla. adam dahli olmadığı operasyonla linç ediliyor. enteresan

Erden Timur Oliveira transferini tamamen kendisi bitirdiyse oldukça iyi bir iş yapmış denilebilir bence çok iyi hamleydi. O transferde eleştirilecek tek şey 4 yıllık yerine 3 yıllık olması olabilir.

Son düzenleme:
Halukla Gökhan cidden büyük algıcılar

Sabah Pedro fb olayı patlak veriyor, Galatasaray'ın oyuncuyu elinden kaçırdığı açık oluyor

Twitter'da herkes Cenk Ergünü linç etmeye başlıyor, bedava Avrupa'yı gezdi, bedava tatil yapıyor, istifa etti, istifa edecek, transferleri bitiremiyor diye

Herkes açıklama istiyor kulüpten, Cenk Ergün de çıkıp açıklama yapıyor transfer görüşmelerini ben yapmıyorum, bana başka bir görev verildi takımlayım diye

Sonra gece olunca Halukla Gökhan Pedronun maliyeti 4.2yken 6.5 e çıktığına kısaca değinip fb olayını doğruluyorlar ama Erden Timur'a tek kelime bile etmeden transferlerle ilgilenmeyen Cenk Ergünü linçliyorlar???
Cenk Ergun yalan söylüyor diyorlar, transferlerin hepsinde varmış CE

Erden’i ateşe atmaya calisiyor diyorlar, hakli da olabilirler bilmiyoruz yaşananları. Ama bence tek masum kişi Erden, Bardakçı’nın transferinde şahış çeki yazmış

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.

Geçmiş olsun , acil şifalar anneye atlatır inşallah çabucak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakat değilse sörloth gibi adam işte yada 1-2 gündür alın dediğimiz grazlı hojlundun olmuşu

O sakattır,bu çok para istiyo,şunun şusu eksik diye diye elde 3 tane kazmaya mahkum olduk
Seferoviç'in bağlantı oyunu da iyidir. Ceza yayı çevresinde önüne dönmeden köşeye bırakır topu. Neyse gelsin de farkı sahadayken daha net görür herkes. Futbolu bilmeyen Mohamed'i övmeye devam etsin bizimkiler.

erden bey ve cenk olayını kaşıyan dikkat edin fener medyası ,twitter dahil

ben ciddi sorun oldugunu düşünmüyorum sonucta ikiside ne iş yapacaklarını secimden sonra biliyorlardı

baskan ve yönetim acıklamıstı

4.2m euroya anlastigimiz adami 300-500 bin euro pazarlik yaparken fener ( guya) araya girip 6 kusur milyon teklif etmi diye daha fazlasini vermek alenen kerizliktir.

masadan kalkiyoruz teklifimiz sondur diyeceksin fener istiyorsa alsin 6m euroya 30 yasindaki adami.

dmden bunu konusuyorum bende arkadaşlarla. adam dahli olmadığı operasyonla linç ediliyor. enteresan

Cenk Ergün daha göreve başlamadan bu Gökhan Dinçle Haluk gözdağı veriyorlardı yayınlarında, tangonun space odasında da linçlenmeye çalışılıyordu terimi istemediği için. Bu gece net bi şekilde ortaya çıktı belli bir kesim Cenk Ergünü yemek için ciddi uğraş veriyor, adamın bir sorumluluğu bir günahı yokken her koldan saldırıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt