Denayer 6 pedro seferovic sağ bek
İyi knk senden naberNaber enis
Evet katılıyorumSeferoviç'in bağlantı oyunu da iyidir. Ceza yayı çevresinde önüne dönmeden köşeye bırakır topu. Neyse gelsin de farkı sahadayken daha net görür herkes. Futbolu bilmeyen Mohamed'i övmeye devam etsin bizimkiler.
Mutlu ettiniz gerçekten. Bayram bayram canım sıkılmıştıHiç iyi degilim acilen üzerime son dakika Tier 0.5lar atİyi knk senden naber
forvet oynadıgı zamanı biliyorum.agueroyu örnek alıyodu.bi oyuncu nasıl üst düzey ortasaha gibi böyle paslar atabilir....Ardadan iyiydi bugun
adam aptal değil üstad işte - tamam hevesli , para mevzusu yapmıyorda eksikler ile lige başlandığında olacakları herkes biliyor. Dillendirecek tabi.Okan Buruk'un sürekli transferi dillendirmesi iyi.
gecmiş olsun,hersey yoluna girer elbet@Alp Memduh Kalyoncu @Kolpa Oğuzhan Liboş @Onur Liboş @Sami Karakoç @Aras Şimşek @Furkan Korkmaz @Fatih Dursun @Melih Peker @Samet Nalbant @Şükrü Erden @Emre Zeytinli @Ertuğ Ursavaş @Orhan Tok @Seyfi Bedir @Murat Saylak @Serhat Uras @Hakan Motz
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum![]()
Senin tiyırın gelmiş anlaşılanHiç iyi degilim acilen üzerime son dakika Tier 0.5lar at
üstat bize içinde seferovic ve pedronun oldugu bir 11 yapar mısın!Cergün zaten Tulun'un elinde yetişti sayılır. Bu Erden efendi futbola el attı da ne çeviriyor belli değil. Baskette geçen yıl oluşturdukları yapının zerresi yok şuan futbolda. Saçma sapan bir arka plan siyaseti dönmüyordur umarız kulüpte!!
Dolunayın etkisi Sergencim, cidden şaka bir yana her dolunayda uyuyamıyorum ve içim sıkılıyorgecmiş olsun,hersey yoluna girer elbet

Hamza'yı beğendin milinç yemeyeceksem hazırlık maçında ali turap ı beğenmedim omarın alternatifi pek olacağını zannetmiyorum o ışığı ben pek göremedim kesinlikle kiraya verilmeli gençlerden sadece hamza ve emin ikinci kampı görür.
@Alp Memduh Kalyoncu @Kolpa Oğuzhan Liboş @Onur Liboş @Sami Karakoç @Aras Şimşek @Furkan Korkmaz @Fatih Dursun @Melih Peker @Samet Nalbant @Şükrü Erden @Emre Zeytinli @Ertuğ Ursavaş @Orhan Tok @Seyfi Bedir @Murat Saylak @Serhat Uras @Hakan Motz
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumMutlu ettiniz gerçekten. Bayram bayram canım sıkılmıştı