GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 105

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
105/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Allah sabır ve şifa versin inşallah rtaş

fhjl.webp

Doğal yollarla mı oldu topla kendi kalene mi koştun :D

kendi kendine olduysa artık oyunun yazılımı bile akıllanmış

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim annenize. En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah

hamzanın öndeki presle kaptıgı her top tehlike yarattı.çok iyi faul alıyo ama kendini korumalı.hamzaya eşlik eden biri olsaydı yanında cezasahasına çok girerdi bu macta.kerem kötüydü.cicaldau da zaten hayalet.emre akbabada oyundan düştü hamza girince

ali turap savunmada neden afalladı onu anlamadım.nelsonun kademesine girmedi hiç. 2 pozisyon ordan yedik.yunusun bagırdıgı dogru mu ali turapa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt