Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
Dün söylemiştim müteahhit müteahhittir kimseyi işine karıştırmazkaralama kampanyasi baslamis
Dün söylemiştim müteahhit müteahhittir kimseyi işine karıştırmazkaralama kampanyasi baslamis
piccoli cuma günü istanbula geliyormuş. iki takımla da görüşmek için:crushed:
yav şu karakullukçu kavga ve polemik peşinde herhalde. önüne gelene magazin yorumcuları gibi laf çarpıyorUkarakullukcu : "Erden Timur Ali Koç'tan bile yüksek egolu bir karakter."
Mostafa futbolun ne olduğunu bilmiyo nasıl katkı versinserefovic sakatlanmazsa iş yapar muhakkak ama böyle riskli transferden bıktık artık. gerçi şu da var Mohamed form tutarsa şerefe gerek kalmaz
forvetten ziyade kerem/yunustan farklı oyun stili olan kanat oyuncu alınması lazm
Yunusun gelişi yüzünden ortanca evlat sendromu oldu. Baktı ki Yunusta gümbür gümbür geliyor, normal. Okan hocanın müdahalesi şart ama, her topa koşmamalı.Bu arada kerem arda sendromuna yakalanmış
Geçen senenin sonlarına doğru ben yavaştan bozuyorum diyodu zaten vücut dli olarak
Kimse teklif falan yapmadı elde patladı,faydadan çok zarar verecek bize takım oyununda
Şu herif yasaklansın ya tam bir hergele.Ukarakullukcu : "Erden Timur Ali Koç'tan bile yüksek egolu bir karakter."
E daha lincoln arda irfan pelkas var, pleayı almaya çalışıyorlar valencia varbu herif onlarda da iş görür, joshua king arkada joao pedro tehlikeli olabilir
bizimkiler bitirsin artık, baydı bu bitmeyen transferler yeter
menajeri cuma günü istanbula geliyormuş. iki takımla da görüşmek için:crushed:
Hiçbir frikiği çocuğa bırakmadı sivrilmesin diyeOusun gelişi yüzünden ortanca evlat sendromu oldu. Baktı ki Yunusta gümbür gümbür geliyor, normal. Okan hocanın müdahalesi şart ama, her topa koşmamalı.
öyle bakınca joao pedro gereksiz gözüküyor onlar için. Ama bu salaklar yıllardır böyle yaptıkları için kaybediyor zaten, toplama kampı gibi kadro kuruyorlarE daha lincoln arda irfan pelkas var, pleayı almaya çalışıyorlar valencia var
Mostafa futbolun ne olduğunu bilmiyo nasıl katkı versin
3 sene takip edilen adam dha duracağı yeri,ne yapması gerektiğini bilmiyo
Evet biri gazetecilerle her programda alçak gönüllü bir şekilde konuşan diğeri programlarda gazeteci azarlayıp çalıştıkları yerlerden kovduran. Ama Timur'un egosu daha yüksek!Ukarakullukcu : "Erden Timur Ali Koç'tan bile yüksek egolu bir karakter."
bize gelen oyuncular zaten hep - ilk geldiğinde iyiydi - denilecek seviye de kalıyorlar. cica ishal oldu, artık o gün ne sıçtıysa yürümeyi unutmuş, Mohamed yaşıyor mu, bizde ki Mohamed ikizi mi belli değil, BAY geldiğinde bi şeyler yapıyordu, Boey öyle falan filan. 2-3 hafta oynasın diye oyuncu alıyoruz sonrası vahimİlk geldiğinde gayet iyiydi, hepimiz gördük.