Serbay Buğday
10 Numara!
Fatih hoca şart.Takım çok kötü gerçekten . Nereyi alsan elinde kaliyor . Yönetim nasıl kalkacak bunun altından merak ediyorum .
Fatih hoca şart.Takım çok kötü gerçekten . Nereyi alsan elinde kaliyor . Yönetim nasıl kalkacak bunun altından merak ediyorum .
ali koça ve tinercilere söyleyemediği şeyleri cesaretle bize karşı sürekli söylüyor. sözde objektif geçiniyor ama objektifliği sadece bize. yiyorsa ali koça sert eleştiri yapsana, adamın tonla falso hareketi var.Uğur Karakullukçu da çok bariz bize karşı bir değişim Var . Hiç yakıştıramıyorum kendisine
9 aldik say. 6 ile pedroyu aldikmi cok yol almis oluruz.6
10(pedro)
9
kanat
sağ bek
kanat
stoper
benim öncelik sırası bu
Ben tam tersi çok seviyodum,ft döneminde oynatılmadığı zaman net hakkı yenmişti sonra oynadı iyide oynadı elinden gelenide verdi ama futbol olarak doğru noktaya evrilmesi gerekirken kafa olarak yanlış yere evrildiBen açıkçası Keremi oldum olası sevemedim. Özellikle Marcao olayında Marcaoya sus işareti yaptığı gün yeteneği kısıtlı Ardamız hayırlı olsun demiştim. Marcao olayı sonrasında da hal ve tavırları beğenmemiştim, ancak birkaç ay sonrasında düzelir gibi oldu. Uefa, harry Potter vs gibi etmenler sonucu bu sezon başı ben oldum en değerli benim havasında, birşey olur ve yedeğe düşerse Muhammed Aliye kaybeden George Foreman gibi futbol hayatı kayar gibi. Fazla hırs, bencillik insanı nerelere sürükler maazallah
Herkesten şamar yiyen bir tip yav bu sırada iyice bir yerleri kalkmış.ali koça ve tinercilere söyleyemediği şeyleri cesaretle bize karşı sürekli söylüyor. sözde objektif geçiniyor ama objektifliği sadece bize. yiyorsa ali koça sert eleştiri yapsana, adamın tonla falso hareketi var.
2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
Şuraya bakın 3 asist güme gitti. Sonra golcünün acelesi yok demeyin 6 numara ne kadar önemliyse golcü o kadar net olmalı.
allah şifa versin2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
Şuraya bakın 3 asist güme gitti. Sonra golcünün acelesi yok demeyin 6 numara ne kadar önemliyse golcü o kadar net olmalı.

Allah acil şifalar versin renkdaş2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
Tamam forvet alalım ama 6 no da alalım.. 3 yıldır 6 no yok takımda..
Dogruysa bu senemizi de Erden yer.Ukarakullukcu : "Erden Timur Ali Koç'tan bile yüksek egolu bir karakter."
sağol renktaşAllah şifa versin.
gecmiş olsun2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
Geçmiş olsun acil şifalar renktaş.2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
teşekkür ederim rengimallah şifa versin