sivasspora aytac ve emre kılınc yerine berkan ve aytac verelim.kerem atakan kesgini göndersinler hemen
sivasspor aytacla emre kılınca talip.ordan kerem atakan kesgin alırızCica+taylan verilir berkay için çok isterlerse aytaçı da veririz
sağol rengimÇok geçmiş olsun Ahmet. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur
gs tarihinde bu kadar faydasız az topcu vardır. bugun özellikle izledim hiçbir şey yapmadı yapamadı herif. jose rodrigues dzemali etebo josuelere falan rahmet okutuyor herifTransfer gelmemesini geçtim cica-taylan-berkan 3 lusunden birini bile satamadik.. Ulan bari cicayi 3&4 e gonderseydiniz
berkay-taylan takasi önermistim bi kac hafta öncetakasta kullanacagımız herifler var.niye degerlendirmiyoruz?kerem atakan kesgin ve berkay özcan kalite katar yerlilere
Yarin bekliyorum üstdBaskın yayın bekliyomusun
lan jose rodrigues teknikti ben begeniyodumgs tarihinde bu kadar faydasız az topcu vardır. bugun özellikle izledim hiçbir şey yapmadı yapamadı herif. jose rodrigues dzemali etebo josuelere falan rahmet okutuyor herif
cica, josue'nin golü atamadigi tjk deplasmaninda gol atmis bir oyuncu ama bu aciklanacak gibi degil. akilda kalan 5 maci yok. sezon basladiginda gayet iyi oynuyordu aslinda. sonra bitti herif.gs tarihinde bu kadar faydasız az topcu vardır. bugun özellikle izledim hiçbir şey yapmadı yapamadı herif. jose rodrigues dzemali etebo josuelere falan rahmet okutuyor herif
Geçmiş olsun.2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
kılınc olmaz.taylan,berkan,aytac,ömer bayram verelim ilkin.emre belezoglu taylan ve ömer bayramı ister-berkaya olur ikisi bence.taylan milli takım oyuncusu begenmesekteBaşağa emrek-taylan ile gitsek berkayı vermeyi düşünebilirler