emre belezoglu oynatsın diyoz bizdeYahu gözünüzü seveyim. Biz adamı şutlattırma derdindeyiz. Hala sol iç, sol açık diyorlar ya.
emre belezoglu oynatsın diyoz bizdeYahu gözünüzü seveyim. Biz adamı şutlattırma derdindeyiz. Hala sol iç, sol açık diyorlar ya.
Ekli dosyayı görüntüle 167979
ulan berkan'a kim fan sayfası açar ki, ya kendisi açar ya da ailesinden biri. o bile terketmiş berkan'ı. yazık lan![]()

ben keyfimden yazmıyorum berkay özcanı,kerem atakanı.yedekten giren oyuncu katkı vermek zorunda şampiyonluga oynuyosan eger.bjk 11 i iyi deniyo ama kagıt üzerinde.sahaya ne yansır bilemiyoruz.yedekleri onlarında sorunAbi bişey çok açık belli bu takım burada zaten çok yazan vardı yedeğine kadar değişmeli bitik ölü bu ölü toprağı da ancak üstünden atarak kurtulursun çok büyük temizlik şart öyle 5-6 oyuncu değil alayı gitmeli 11 i saymıyorum oraya en az 5 tane adam şart yedekleri de bir kısmını alt yapı bir kısmını da eldekileri takasta kullanarak vermek lazım çaycı bile negatif enerji yayıyorsa onu da değişmek lazım yani kısacası büyük operasyon şart okana güvenmek istiyorum işi hiç kolay değil ama elinde öyle veya böyle bi fırsat doğacak umarım hak ettiği başarıyı buraya da getirir yoksa sonumuz felaket. Yılların birikimi bu bir anda olmadı yanlış transfer politikalarından dolayı biz bunları çekiyoruz bunda eski ve şu anın mevcut başkanı da dahil. Umut etmekten beklemekten başka taraftar olarak çaremiz yok ama başarısızlık olursa elmastan daha beter gönderilirler bunu da bilsinler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen iyileri yazmissin.gs tarihinde bu kadar faydasız az topcu vardır. bugun özellikle izledim hiçbir şey yapmadı yapamadı herif. jose rodrigues dzemali etebo josuelere falan rahmet okutuyor herif

fatih hoca övgüsü cıkarmaya calısanlar var hala.seferovici fatih hoca 3 sene önce istedi diye.fatih hoca futboldan anlıyomus diyolar.adam zaten futboldan anlıyo kardeşim ama geen sezon hep beraber batırdılar burakla.bunu kabullenin
fatih hoca övgüsü cıkarmaya calısanlar var hala.seferovici fatih hoca 3 sene önce istedi diye.fatih hoca futboldan anlıyomus diyolar.adam zaten futboldan anlıyo kardeşim ama geen sezon hep beraber batırdılar burakla.bunu kabullenin
Simdi de metin oktay durusumuzu calmislar
bilyorum yahu.ben fatih hocayı sürekli savunma zorunda hissedip,yersiz övgü cıkaranlar için dedimSergen o sayfa Terimci değildir yav. Aksine anti bile denebilir.
bilyorum yahu.ben fatih hocayı sürekli savunma zorunda hissedip,yersiz övgü cıkaranlar için dedim
hala berkanın iyi olduguna inanıyolar.berkan 24 yasına gelmiş,sağ ayagı yok.kıcını dönup pas veremiyor.biz yaylamıyız berkan koşssun dursun
bilyorum yahu.ben fatih hocayı sürekli savunma zorunda hissedip,yersiz övgü cıkaranlar için dedim
hala berkanın iyi olduguna inanıyolar.berkan 24 yasına gelmiş,sağ ayagı yok.kıcını dönup pas veremiyor.biz yaylamıyız berkan koşssun dursun