GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 114

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
114/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bişey çok açık belli bu takım burada zaten çok yazan vardı yedeğine kadar değişmeli bitik ölü bu ölü toprağı da ancak üstünden atarak kurtulursun çok büyük temizlik şart öyle 5-6 oyuncu değil alayı gitmeli 11 i saymıyorum oraya en az 5 tane adam şart yedekleri de bir kısmını alt yapı bir kısmını da eldekileri takasta kullanarak vermek lazım çaycı bile negatif enerji yayıyorsa onu da değişmek lazım yani kısacası büyük operasyon şart okana güvenmek istiyorum işi hiç kolay değil ama elinde öyle veya böyle bi fırsat doğacak umarım hak ettiği başarıyı buraya da getirir yoksa sonumuz felaket. Yılların birikimi bu bir anda olmadı yanlış transfer politikalarından dolayı biz bunları çekiyoruz bunda eski ve şu anın mevcut başkanı da dahil. Umut etmekten beklemekten başka taraftar olarak çaremiz yok ama başarısızlık olursa elmastan daha beter gönderilirler bunu da bilsinler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi bişey çok açık belli bu takım burada zaten çok yazan vardı yedeğine kadar değişmeli bitik ölü bu ölü toprağı da ancak üstünden atarak kurtulursun çok büyük temizlik şart öyle 5-6 oyuncu değil alayı gitmeli 11 i saymıyorum oraya en az 5 tane adam şart yedekleri de bir kısmını alt yapı bir kısmını da eldekileri takasta kullanarak vermek lazım çaycı bile negatif enerji yayıyorsa onu da değişmek lazım yani kısacası büyük operasyon şart okana güvenmek istiyorum işi hiç kolay değil ama elinde öyle veya böyle bi fırsat doğacak umarım hak ettiği başarıyı buraya da getirir yoksa sonumuz felaket. Yılların birikimi bu bir anda olmadı yanlış transfer politikalarından dolayı biz bunları çekiyoruz bunda eski ve şu anın mevcut başkanı da dahil. Umut etmekten beklemekten başka taraftar olarak çaremiz yok ama başarısızlık olursa elmastan daha beter gönderilirler bunu da bilsinler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben keyfimden yazmıyorum berkay özcanı,kerem atakanı.yedekten giren oyuncu katkı vermek zorunda şampiyonluga oynuyosan eger.bjk 11 i iyi deniyo ama kagıt üzerinde.sahaya ne yansır bilemiyoruz.yedekleri onlarında sorun

fb bir dolu transfer yapıyor ama vasat cogu.kadro şişkin.crespo ve zachi bozdular üstüne.arda güler gibi yetenegin oldugu bölge şu an kapalı gişe.cocuga yer kalmadı.

Galatasaray iyi olmak zorunda

baran aksakanın süre almaması da çok saçma.hamza akman ve emirhan döktürdüyse u19 da,o takımı yöneten barana borcluydu bunu.

fatih hoca övgüsü cıkarmaya calısanlar var hala.seferovici fatih hoca 3 sene önce istedi diye.fatih hoca futboldan anlıyomus diyolar.adam zaten futboldan anlıyo kardeşim ama geen sezon hep beraber batırdılar burakla.bunu kabullenin

Bunu bizde dedik ama adama çaycı dediler. Çaycı dedikleri adam guardiolanin asistaniydi. Sorunun kadromuz olduğu aşikar. Umarım gereken transferler yapılır yoksa geçen seneki gibi hüsran yaşayacağız.

Simdi de metin oktay durusumuzu calmislar🤣

niye bu kadar biz olmaya uğraşıp para saçtılar ki kulüp binasına gelip biz kulübü kapatcaz galatasaray olacağız deselerdi yeterdi. Paf takım yapardık.
Korkarım yakında bizim renkler ieftaliye çalan sarı ve vişne kırmızısı diyecekler. Zaten logomuzsa sarı kırmızı var ne ayaksınız diyip uefa kupasını istemesinler

Sergen o sayfa Terimci değildir yav. Aksine anti bile denebilir.
bilyorum yahu.ben fatih hocayı sürekli savunma zorunda hissedip,yersiz övgü cıkaranlar için dedim

hala berkanın iyi olduguna inanıyolar.berkan 24 yasına gelmiş,sağ ayagı yok.kıcını dönup pas veremiyor.biz yaylamıyız berkan koşssun dursun

bilyorum yahu.ben fatih hocayı sürekli savunma zorunda hissedip,yersiz övgü cıkaranlar için dedim

hala berkanın iyi olduguna inanıyolar.berkan 24 yasına gelmiş,sağ ayagı yok.kıcını dönup pas veremiyor.biz yaylamıyız berkan koşssun dursun

Bunlar adamı fatih hocadan soğutmaktan başka ne işe yarıyo

Maalesef içimizdeki bütün krizler terimciler- terim karşıtları ekseninde dönüyor. Yönetimlerdeki bütün krizler de bu yüzden kaynaklanıyor ve birlik olamıyoruz. Fb bjk ts hedeflerine odaklanıp ilerlerken biz Terimci Ahmet Yüce Ocaklı ve Serdar Güzelaydın ekibinin Cenk Ergünü pasifize edip itibarsızlaştırma operasyonunu izliyoruz. Bunu da tüm camia tarafından sevilen Erden Timur üstünden yapıyorlar ki yüzlerine gözlerine bulaşmasın.

Allah Okan hocaya yardım etsin işi çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt