GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 110

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
110/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım çok kötü gerçekten . Nereyi alsan elinde kaliyor . Yönetim nasıl kalkacak bunun altından merak ediyorum .
Fatih hoca şart.

1657750364708.webp

Ben açıkçası Keremi oldum olası sevemedim. Özellikle Marcao olayında Marcaoya sus işareti yaptığı gün yeteneği kısıtlı Ardamız hayırlı olsun demiştim. Marcao olayı sonrasında da hal ve tavırları beğenmemiştim, ancak birkaç ay sonrasında düzelir gibi oldu. Uefa, harry Potter vs gibi etmenler sonucu bu sezon başı ben oldum en değerli benim havasında, birşey olur ve yedeğe düşerse Muhammed Aliye kaybeden George Foreman gibi futbol hayatı kayar gibi. Fazla hırs, bencillik insanı nerelere sürükler maazallah
Ben tam tersi çok seviyodum,ft döneminde oynatılmadığı zaman net hakkı yenmişti sonra oynadı iyide oynadı elinden gelenide verdi ama futbol olarak doğru noktaya evrilmesi gerekirken kafa olarak yanlış yere evrildi

Net sıkıntı çıkaracak bu sezon takım içinde gruplaşmanın temel taşlarından biri olmuş çünkü

Geçen arda roportajda takımdaki çocukların ona arda abi sen yokken napıcaz ne edicez diye dert yandıklarını söyledi,biri kesin bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt